TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:20 De Wereld op je Bord
Hanne zoekt 7 buitenlandse chefs op in hun restaurant en steekt mee de handen uit de mouwen bij het kokkerellen.
«
»
06:35 Tot op de graat
Vandaag op het menu van onze chef: de leng. Deze vis is bij ons minder bekend en daarom is het voor Johan Segers een echte uitdaging om hem op een toegankelijke manier klaar te maken.
«
»
06:55 Op hete kolen
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor MichaŽl Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueŽn.
«
»
07:15 Chateau Meiland
Er wordt een verrassingsfeestje georganiseerd in de tuin van Martien en Erica. Iedereen is er, alleen Maxime en Leroy komen te laat op hun eigen babyshower.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Het Rad
De letterzetter is allround natuurmens Bartel Van Riet. In ťťn van de puzzels komen we te weten 'welke nieuwe vrouw er in zijn leven kwam'.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
13:50 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
14:25 Urban BBQ
Lamszadel - MichaŽl Vrijmoed
«
»
15:00 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
15:20 Scheire en de schepping
De klacht van deze week komt van de Zweedse bioloog Magnus Whalberg. Hij vermeed in de jaren negentig een militaire escalatie tussen Zweden en Rusland door in een haring te knijpen.
«
»
16:25 Het beste bod
Zes specialisten en zes bekende Vlamingen gaan op zoek naar leuke voorwerpen, verborgen schatten en vergeten pareltjes op de Vlaamse rommelmarkten.
«
»
17:05 De slimste mens 20
'De slimste mens ter wereld' is toe aan zijn 20ste seizoen. Om deze tv-jubilee te vieren, blikken zes duo's terug op hoogte- en dieptepunten uit de voorbije 677 afleveringen.
«
»
17:20 Chateau Meiland
Het technisch inzicht van Martien wordt weer zwaar op de proef gesteld. In de moderne villa is zelfs het licht aankrijgen een probleem; hij moet bijgevolg alweer in het donker douchen.
«
»
18:20 Chateau Meiland
Verhuizen lijkt wel een hobby voor de familie. Maxime woont nog maar net samen met Leroy of ze vinden het huis al te klein, zeker met de baby op komst. Dus gaan Martien en Erica mee op bezichtiging.
«
»
19:15 Blind gekocht
Voor Floortje en Nadia is de grote dag aangebroken: ze verhuizen naar hun nieuw stekje. Esli & Silke en Sophie & Jelle krijgen Kobe Ilsen over de vloer.
«
»
20:30 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry, Ron en Hermelien zoeken verder naar de Gruzielmenten, de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen. Het einde nadert.
«
»
23:00 The Mask
Stanley is een saaie bankbediende die droomt van een leven vol glitter en glamour. Zijn leven verandert ingrijpend wanneer hij een antiek Scandinavisch masker met magische krachten vindt.
«
»
01:00 Tweedehands deluxe
Bij Prestige Pawnbrokers, een Brits pandjeshuis, richt eigenaar James Constantinou zich op steenrijk cliŽnteel, dat exclusieve luxeproducten aan hem probeert te slijten.
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers