TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
«
»
06:10 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
06:30 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat de haring centraal, een vis die in de tweede wereldoorlog vele hongerige magen heeft gevuld.
«
»
06:50 Op hete kolen
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
07:15 Chateau Meiland
Maxime wil nog een babyshower organiseren, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Martien wordt binnenkort zestig; reden genoeg voor een groot verrassingsfeest en een mooi cadeau.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Het Rad
De laatste letterzetter van deze week is actrice en kersverse moeder Nora Gharib. Zij onthult iets over een verdachte situatie in de backstage van rockgroep Limp Bizkit.
«
»
10:50 Geen uitzending
«
»
13:55 De smaaktoerist
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
14:35 Urban BBQ
Lekker Anders - Bart Desmidt
«
»
15:05 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
15:25 Scheire en de schepping
Panelleden: Jonas Geirnaert, Amelie Albrecht, William Boeva en Ian Thomas.
«
»
16:30 Het beste bod
Zes specialisten en zes bekende Vlamingen gaan op zoek naar leuke voorwerpen, verborgen schatten en vergeten pareltjes op de Vlaamse rommelmarkten.
«
»
17:20 De brandweer NL
Vrijwilligers uit Hillegom zijn op weg naar een gaslek in een woning. Onderweg herinneren ze zich dat het om een pand gaat met een tragisch verhaal.
«
»
18:20 Chateau Meiland
De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op Curaçao. Ondanks zijn vliegangst heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over.
«
»
19:20 Blind gekocht
Floortje en Nadia krijgen voor het eerst hun nieuwe woning te zien. En ook voor Cherifa en Rachid is het een spannende dag.
«
»
20:30 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Harry en zijn vrienden gaan op zoek naar de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen.
«
»
23:15 Police Academy
Om de golf van geweld in New York in te dijken, beslist de burgemeester om het politiekorps uit te breiden. Door het tekort aan rekruten wordt besloten om de toelatingsvoorwaarden te versoepelen.
«
»
01:15 Tweedehands deluxe
Bij Prestige Pawnbrokers, een Brits pandjeshuis, richt eigenaar James Constantinou zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve luxeproducten aan hem probeert te slijten.
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers