TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
«
»
06:30 Lekker lang leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
06:55 Tot op de graat
Johan Segers gaat aan de slag met een vis die iets verder weg van ons leeft: de roodbaars.
«
»
07:10 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
07:35 De redders
De redders betrappen 'een dief' op heterdaad. Elisabeth ziet een zeilboot op drift en het is alle hens aan dek om de bemanning op te sporen. De camerabeelden van Nino zorgen voor heel wat beroering.
«
»
08:05 Geen uitzending
«
»
10:10 Chateau Meiland
Martien doet een grote ontdekking: zelfs in de Achterhoek kan je gewoon wijnen! Je moet weliswaar zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een prima glas.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
14:00 Het weekmenu
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
14:55 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
15:20 Zo man zo vrouw
Tessa zou haar vriend Gregory graag eens wat deftiger gekleed zien. Nu draagt hij standaard een trainingsbroek en een T-shirt. Maar ook Gregory heeft zo zijn klachten over de stijl van Tessa.
«
»
16:10 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Kreta op zoek naar de ideale vakantiewoning voor de West-Vlaamse Isabelle en Glenn.
«
»
17:15 De brandweer NL
Het brandweerduikteam komt in actie nadat een schipper vermist is. Hij ging de touwen van zijn binnenvaartschip laten vieren en verdween in de nacht.
«
»
18:15 Chateau Meiland
Martiens boek komt uit! Eindelijk is zijn leven niet meer alleen op televisie te volgen, maar valt alles ook nog eens na te lezen, ook alle ellende van vroeger. Het wordt een feestelijke presentatie.
«
»
19:20 Blind gekocht
Linda woonde samen met haar zoontje in een appartement op de Paardenmarkt in Antwerpen, tot er in 2018 een grote gasexplosie was. Nu geeft ze 400.000 euro uit handen om een nieuw hoofdstuk te starten.
«
»
20:30 Harry Potter and the Chamber of Secrets
Op Zweinstein vinden verschillende aanvallen plaats waarbij mensen en dieren op mysterieuze wijze verstenen.
«
»
23:30 The 33
2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd.
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers