TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 DIY (Do It Yourself)
Limonade, bolognaisesaus, chutney en geconfijte citroenen.
«
»
07:10 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
07:25 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
07:50 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
10:55 Komen eten
Enkele mensen uitnodigen, een glaasje serveren, lekker eten op het vuur zetten, en vervolgens gezellig met zijn allen rond de tafel. Dat is het negentiende seizoen van 'Komen Eten'.
«
»
14:45 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
15:40 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
16:10 Huizenjagers
Logopediste Sien en kinesist Koen zijn op zoek naar een ruime, moderne woning met plek voor twee praktijkruimtes. Geen makkelijke opdracht.
«
»
17:20 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst openen opnieuw de deuren van de grootste en meest verrassende talkshow van Vlaanderen.
«
»
18:45 Chateau Meiland
De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het is heel hard werken. Houden ze het allemaal vol?
«
»
19:45 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden.
«
»
20:35 Shazam!
De 14-jarige Billy Batson is als pleegkind al jaren op zoek naar zijn moeder. Terwijl hij in een nieuw gezin wordt geplaatst, krijgt hij superkrachten en kan hij veranderen in een volwassen superheld.
«
»
23:10 Police Academy 7: Mission to Moscow
Moskou is helemaal in de greep van de peetvader van de Russische maffia. Door middel van een nieuw videospelletje wil de snoodaard in alle informaticabronnen ter wereld infiltreren.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers