TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
07:40 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete n een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
08:00 Ellemiekes KIDchen
Spaghetti met verborgen groentjes en fruitpizza's
«
»
08:15 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Komen eten
De 20-jarige Louna uit Melle ziet er graag goed uit en heeft daar zelfs haar beroep van gemaakt. Als schoonheidsspecialiste helpt ze namelijk ook andere mensen om hun uiterlijk te verzorgen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
16:00 Puur oosters
In 'Puur Oosters' brengt de Vietnamese Truong Thi Quyn de geuren en kleuren van de Oosterse keuken op je bord.
«
»
16:15 Stukken van mensen
Passeren de revue: een trouwjurk gemaakt uit Brussels lintjeskant, een Spaanse kickertafel uit de jaren 30, een Chinees decoratieraam n het allereerste Kuifjesalbum.
«
»
17:25 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Tine Embrechts de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Marc-Marie Huijbregts en Jennifer Heylen.
«
»
18:35 Komen eten
De Congolese Sandra (32) is een flamboyante dame die enorm graag lacht. Voorlopig is ze nog single, maar dat hoeft van Sandra niet al te lang meer te duren.
«
»
19:30 Stukken van mensen
De Boxy-broers proberen een tafel van de Belgische interieurarchitect Christophe Gevers te verkopen.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
Wim is lekker woke opgestaan en gidst zijn bakkers door deze bakweek met als thema Hip and Happening. Starten doen ze met vegan donuts.
«
»
21:50 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Merol de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jeroom & Jonas Geirnaert.
«
»
23:00 Klopjacht
De voortvluchtigen zetten alles op alles om in de anonimiteit te verdwijnen, terwijl het speciaal opgerichte opsporingsteam er alles aan doet om hen zo snel mogelijk te vinden en op te pakken.
«
»
00:10 Komen eten
De Congolese Sandra (32) is een flamboyante dame die enorm graag lacht. Voorlopig is ze nog single, maar dat hoeft van Sandra niet al te lang meer te duren.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Andermans Zaken' - Kamal Kharmach (Eén)

Samy Depoorter en zijn ouders Jean-Pierre en Nolla maken al 43 jaar zetels op maat in hun West-Vlaams familiebedrijf. Een mooie geschiedenis met een mooi product, alleen de klanten blijven uit. De omzet- en winstcijfers liegen er dan ook niet om: jaar na jaar dalen de inkomsten. Zo kan het niet blijven duren. Al snel blijkt dat er misschien een ander, misschien nog wel fundamenteler probleem meespeelt: het verschil in visie tussen vader en zoon over waar het bedrijf naartoe moet.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op En.

Dossiers