TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:15 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
07:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros Asmundsdottir de tien hamvragen.
«
»
07:55 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
08:10 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Komen eten
Muharrem uit Berchem (35) wordt door zijn goede vrienden 'Mo' genoemd. Na een scheiding moest hij plots alleen gaan wonen, sindsdien is Mo's hondje zijn beste vriendin en levenspartner.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
15:30 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
15:55 Ellemiekes KIDchen
Spaghetti met verborgen groentjes en fruitpizza's
«
»
16:15 Stukken van mensen
Komiek Jacques Vermeire probeert een adellijke baronstitel uit 1931 van de hand te doen. Tamara en Tom hopen een slag te slaan met een originele lithografie van de bekende kunstenaar Christo.
«
»
17:25 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Geert Meyfroidt de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Marc-Marie Huijbregts en Philippe Geubels.
«
»
18:35 Komen eten
De 20-jarige Louna uit Melle ziet er graag goed uit en heeft daar zelfs haar beroep van gemaakt. Als schoonheidsspecialiste helpt ze namelijk ook andere mensen om hun uiterlijk te verzorgen.
«
»
19:30 Stukken van mensen
Passeren de revue: een trouwjurk gemaakt uit Brussels lintjeskant, een Spaanse kickertafel uit de jaren 30, een Chinees decoratieraam én het allereerste Kuifjesalbum.
«
»
20:35 Grond
Net wanneer Smile de moed aan het opgeven is, krijgt hij een belangrijke klant. Dit kan wel eens de gedroomde promostunt zijn voor Assurances Omar. Maar dan moet de aarde hier wel op tijd geraken.
«
»
21:35 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Tine Embrechts de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Marc-Marie Huijbregts en Jennifer Heylen.
«
»
22:45 Bake Off Vlaanderen
In de tuin van het Rubenskasteel starten vandaag de laatste vijf bakkers. De junior en de senior van de groep wagen hun kans, samen met drie andere getalenteerde thuisbakkers.
«
»
00:00 Komen eten
De 20-jarige Louna uit Melle ziet er graag goed uit en heeft daar zelfs haar beroep van gemaakt. Als schoonheidsspecialiste helpt ze namelijk ook andere mensen om hun uiterlijk te verzorgen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers