TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
07:40 DIY (Do It Yourself)
Visbouillon, banketbakkersroom, snelle hap en pindakaas.
«
»
08:05 Tot op het Bot: Het Rund
Jaren geleden heeft iedereen het ongetwijfeld gegeten, maar de laatste tijd is het niet meer zo populair: de uier!
«
»
08:25 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sports Late Night
Met een verslag van de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League: Club Brugge - Standard, RFC Seraing - KAA Gent, Antwerp - RSC Anderlecht en KRC Genk - Cercle Brugge.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:45 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
16:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros Asmundsdottir de tien hamvragen.
«
»
16:30 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
16:50 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
17:50 't Is gebeurd
Niemand minder dan VT4-icoon Hans Otten is te gast bij Thomas en Marc in het archief.
«
»
18:35 Komen eten
Muharrem uit Berchem (35) wordt door zijn goede vrienden 'Mo' genoemd. Na een scheiding moest hij plots alleen gaan wonen, sindsdien is Mo's hondje zijn beste vriendin en levenspartner.
«
»
19:30 Stukken van mensen
Komiek Jacques Vermeire probeert een adellijke baronstitel uit 1931 van de hand te doen. Tamara en Tom hopen een slag te slaan met een originele lithografie van de bekende kunstenaar Christo.
«
»
20:35 Klopjacht
De voortvluchtigen zetten alles op alles om in de anonimiteit te verdwijnen, terwijl het speciaal opgerichte opsporingsteam er alles aan doet om hen zo snel mogelijk te vinden en op te pakken.
«
»
21:40 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Geert Meyfroidt de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Marc-Marie Huijbregts en Philippe Geubels.
«
»
22:50 De Rechtbank
Acht nieuwe rechters en politierechter Marco Ossena Cantara van Verviers tonen hoe moeilijk het soms is om knopen door te hakken, het recht te laten geschieden en eerlijke vonnissen te vellen.
«
»
23:50 Komen eten
Muharrem uit Berchem (35) wordt door zijn goede vrienden 'Mo' genoemd. Na een scheiding moest hij plots alleen gaan wonen, sindsdien is Mo's hondje zijn beste vriendin en levenspartner.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' VRT1 2023

Kristof zoekt een avontuurlijke vrouw met een hoek af. Hij hoopt die te vinden in Machteld, zij heeft een speciaal cadeau voor hem bij. Alicia heeft de liefde al gevonden, maar ze mist nog een vriendin. Ze gaat op date met Kaat... én Lolita. Flamboyante Chris en extraverte Maarten zoeken iemand die hen aankan. Vinden ze dat in elkaar? Matthew valt op dames met rood haar. Hij gaat op date met Ellen, date-ervaring heeft ze niet echt, maar rood haar gelukkig wel.


'First Dates', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers