TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
07:40 Fingerfood
Wrap met kip en pittige cocktailsaus - Grissini met dip van geitenkaas.
«
»
08:00 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Lekker Licht
Een stevige klodder mayonaise maakt van een salade vaak een ongezonde hap. Chiara maakt vandaag ook een salade, maar dan zonder mayonaise of andere dikmakers, en zelfs zonder... sla.
«
»
14:45 Toasted on Wheels!
Stadshal in Gent
«
»
15:05 Peppe's Toscane
Baccala
«
»
15:25 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
15:45 Huizenjagers
Shanti woont samen met haar vriend, maar vindt huren weggegooid geld. Ze zou graag bouwen aan de toekomst samen met haar vriend en hiervoor zoekt ze de ideale woning.
«
»
16:40 Huizenjagers
Deborah Leemans woont samen met haar vriend Bruno en haar vier honden. Ze zijn op zoek naar een nieuwe woonst in de buurt van Ninove waar ook de zaak van Bruno gelegen is.
«
»
17:35 Huizenjagers
Marlene huurt momenteel, maar vindt dat het nu tijd is voor een eigen appartement waar ze haar pensioen kan doorbrengen. Ze is op zoek naar een herenhuis of net een ultramoderne woning.
«
»
18:25 Huizenjagers
Sebastiaan en Karen zijn 10 jaar samen. Ze gaan op zoek naar een huis waar hun hond Dobby in de tuin kan spelen samen met hun pasgeboren dochter Elisabeth.
«
»
19:20 De Verhulstjes Saint-Tropez
De Verhulstjes brengen de vakantie door in hun prachtige villa in Saint-Tropez, de badstad aan de Franse Rivièra die onder meer wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot.
«
»
20:25 Dunkirk
1940. De geallieerde troepen worden geëvacueerd uit Duinkerke. Belgische, Britse en Franse soldaten worden door het Duitse leger tegengewerkt op het strand en in de haven. Een bloederige strijd volgt.
«
»
22:30 Police Academy 5: Assignment: Miami Beach
Commandant Eric Lassard wordt vlak voor zijn pensioen tot politieagent van de eeuw verkozen. Op weg naar Miami, waar hij in de bloemetjes gezet zal worden, wordt hij ontvoerd.
«
»
00:20 Temptation Island: Love or Leave
Het intense kampvuur van de vrouwen wordt afgesloten met een videoboodschap van Nico die Donna's hart breekt. Delphine gaat voor het eerst na tien jaar als vrijgezel slapen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers