TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Ellemieke's KIDchen
Rijstschotel en fruitijsjes
«
»
08:45 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
09:10 Urban BBQ
Cote à l'os - Bart Desmidt
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 De douane in actie
Een reiziger uit Curaçao valt door zijn gedrag op bij de douaniers op Schiphol. Wat heeft hij te verbergen? Een passagier heeft een koffer vol met verschillende merken gymschoenen.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt radiopresentatrice en lachbek Linde Merckpoel naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
15:50 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:20 Smossen mag
Deborah (12 jaar) is de dappere deerne, Liselotte (9 jaar) de gesuikerde zoetekauw en Mats (10 jaar) vertolkt de rol van niet te blussen keukenclown.
«
»
16:50 Huizenjagers
Makelaars Alexandra, Kinga en Cedric gaan in de Limburgse Kempen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
17:40 Huizenjagers
Alexandra, Kinga en Cedric zoeken een droomwoning van 340.000 euro voor het jonge koppel Ines en Dylan.
«
»
18:30 Huizenjagers
Gunter en Yves runnen al zeven jaar theater De Roxy in Sint-Truiden. Door het grote succes willen ze heel graag uitbreiden.
«
»
19:25 Huizenjagers
Julie en Wim en hun dochter Olivia zoeken een rustig gelegen huisje met veel licht en een leuke tuin om dieren te houden. Wim is erg groot en dus moet het huis hoge plafonds en deuren hebben.
«
»
20:25 The Departed
Maffioso Colin Sullivan slaagt erin de politie van Boston te infiltreren in opdracht van maffiabaas Frank Costello. De politie van haar kant heeft echter zelf een mannetje undercover bij de maffia.
«
»
23:15 Horrible Bosses
Drie vrienden besluiten in een dronken bui voor eens en voor altijd af te rekenen met hun verschrikkelijke werkgevers.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers