TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Roger van Damme - Goud 2
Sven Nys - Aardbeienbavarois
«
»
07:35 Njamma Mia!
Een nieuw Italiaans gerecht, dat is wat chef Peppe Giacomazza vandaag op je bord legt. Hij haalt een knappe kreeft boven en bereidt hem op zijn eigen Italiaanse manier.
«
»
07:50 Vlaanderen Kookt
De Marokkaanse Rachida Ahali wil Jan laten kennismaken met hun traditioneel Marokkaanse couscous.
«
»
08:10 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Komen eten
Nathalie (33) uit Halen is kinesitherapeute. Een gezonde levenswijze vindt ze uiteraard heel belangrijk en dat is ook te merken in haar keuken.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 De Gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
15:50 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
16:15 Huizenjagers
Cathy en Davy zijn op zoek naar een afgewerkte en energiezuinige woning met open keuken. Benieuwd wat makelaars Ilse, Dries en Marie-Charlotte voor hen in petto hebben.
«
»
17:05 De Cooke & Verhulst Show
In hun dagelijkse talkshow in studio 5 in Schelle maken James Cooke en Gert Verhulst plaats voor veel gasten en veel show en voorzien ze de weekdagen van een dagelijkse portie televisieplezier.
«
»
18:25 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
19:30 Hit The Road Jacques
De grootste entertainer van Vlaanderen wordt binnenkort 70. Jacques Vermeire zag heel Vlaanderen en heel Vlaanderen hem. Nu maakt hij een roadtrip met dochter Julie.
«
»
20:35 The Lord of the Rings: The Two Towers
Frodo is vastbesloten om de machtige ring op Mount Doom in Mordor te vernietigen, maar het reisgezelschap dat hem hierbij moest helpen, is volledig uit elkaar geslagen.
«
»
00:00 Tango & Cash
Ray Tango en Gabe Cash, twee speurders uit Los Angeles die elkaar niet kunnen uitstaan, zijn door hun radicale aanpak van de criminaliteit in ongenade gevallen bij maffiabaas Yves Perret.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers