TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
08:25 Njamma Mia!
Onze chef-kok Peppe kruidt zijn cucina italiana met charmante persoonlijke verhalen. Broer Gaspare vervolmaakt, door het gerecht te voorzien van een goed glas wijn die de streek rijk is.
«
»
08:40 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Komen eten
Charlotte (24) uit Gent sluit deze 'Komen Eten'-week af en wil dat het liefst van al winnend doen. Ze gaat er keihard voor en geeft zich volledig om te kunnen zegevieren.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
16:35 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
16:55 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Aertgeerts, dokter Van Haelst en dokter Vanderhoydonck.
«
»
17:40 Mega zoo
Deze nieuwe Australische serie legt de speciale relatie vast tussen de buitengewone dieren en hun gepassioneerde verzorgers, in een van 's werelds grootste en oudste dierentuinen.
«
»
18:40 Tweedehands deluxe
Bij Prestige Pawnbrokers, een Brits pandjeshuis richt eigenaar James Constantinou zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve luxeproducten aan hem probeert te slijten.
«
»
19:40 Don't Worry, Be Happy
Vandaag maken we kennis met Kelly en Nathan die in Wenduine wonen samen met hun 11 kinderen en een heleboel dieren. Nathan werkt in de bouwsector. Kelly is full time huisvrouw.
«
»
20:35 Contagion
Een oncontroleerbaar dodelijk virus verspreidt zich langzaam maar zeker over de hele wereld.
«
»
22:40 Big Brother
Eerste seizoen van de realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother huis.
«
»
23:40 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels behandelt de relatie tussen de Belgen en sport. Hij heeft het onder andere over klassiekers als veldrijden, voetbal en de duivensport.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers