TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:58 MAX Geheugentrainer
Magazine.
«
»
08:08 De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan
De wissel moet om, zo is besloten in Brussel. In 2050 moet Europa het eerste klimaatneutrale continent zijn. Onze oude vertrouwde wereld moet plaatsmaken voor een groener Europa.
«
»
08:44 EO Metterdaad
Informatief programma.
«
»
09:02 Rail Away
In Polen gaan we op zoek naar de gouden nazitrein die aan het eind van Tweede Wereldoorlog verdween. Daarna komen we op onze route in een prachtig natuurgebied op de grens met Tsjechië.
«
»
09:37 Tijl en de Negende van Beethoven
Hoe leefde Beethoven in Wenen en waarom is Japan zo idolaat van de Negende? Tijl Beckand bezoekt Japan en mag in Tokio voor het eerst een stukje van de Negende dirigeren voor een Japans orkest.
«
»
10:18 Nu te Zien!
Cultuurmagazine.
«
»
10:31 Podium Witteman
Harpist Anneleen Lenaerts, vaste harpist bij de Wiener Philharmoniker, brengt met haar album Vienna Stories een eerbetoon aan Wenen.
«
»
11:32 Nu te Zien!
Cultuurmagazine.
«
»
11:45 Nieuwe Meesters
Paaldanseres Juul de Metz (Nederland) geeft les aan de Pole Dance Factory in Amsterdam en treedt op in clubs. Zo bevrijdt ze zich van een verstoord zelfbeeld.
«
»
12:17 Het verhaal van Abdelkrim
Karim Amghar heeft na zijn zoektocht in Nederland besloten om naar Marokko af te reizen. Daar hoopt hij in het geboorteland van zijn ouders dichterbij verzetsheld Abdelkrim El Khattabi te komen.
«
»
13:00 NOS Journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
13:12 Koude Oorlog
Geschiedkundige documentaire.
«
»
14:08 Meldpunt
Hoe ouder een port, hoe lekkerder, maar ook hoe duurder. Maar kloppen de leeftijden op de etiketten van flessen port wel?
«
»
14:39 De tranen van Tito
In Kosovo is de oorlog vers en de verdeeldheid groot. Is het land klaar om het verleden achter zich te laten voor een nieuwe toekomst? Om daarachter te komen bezoekt Iva een kleine dorpsschool.
«
»
15:30 Fryslân DOK
De Elfstedentocht van 1985 was achteraf bezien een groot risico. Het dooide en Friesland was amper voorbereid op de toestroom van mensenmassa's. Toch had niemand het willen missen.
«
»
16:03 Kruispunt
Mark Rutte wordt deze maand waarschijnlijk voor de vierde keer als premier beëdigd. In de talloze analyses over hem is weinig aandacht voor het feit dat Rutte zegt gelovig te zijn.
«
»
16:29 Roderick Zoekt Licht
Magazine.
«
»
17:00 NOS Journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
17:06 Politieke Partijen: Volt
Informatief programma.
«
»
17:12 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
17:33 BinnensteBuiten
Life-stylemagazine.
«
»
17:53 Nederland zingt
Muziekprogramma.
«
»
18:22 EO Metterdaad
Informatief programma.
«
»
18:39 De verandering
De behulpzame Silvia Titawanno wordt verkracht door een vriend die ze tijdelijk in haar huis laat wonen. Regelmatig komt hij 's nachts haar slaapkamer binnen en misbruikt haar.
«
»
18:55 Ik mis je
De moeder van Daniëlle ter Horst verandert door een herseninfarct in een hulpbehoevende vrouw met een totaal ander karakter. Als ze veertien jaar later overlijdt, komt de klap bij Daniëlle hard aan.
«
»
19:16 Crux
Crux volgt elke week iemand waarbij de actualiteit persoonlijk aanklopt en vraagt om een reactie. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
19:50 De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan
Kefah is in Stockholm, de schoonste stad van de wereld. Daar wonen burgers in de meest klimaatvriendelijke wereld. Toch is Zweden nog lang niet zo klimaatneutraal als je zou denken, ontdekt Kefah.
«
»
20:34 Gort over de grens
In de Languedoc duikt Ilja Gort in het rijke verleden van de Romeinen. Hoe hebben ze in die tijd zonder machines ooit zulke immense bouwwerken kunnen realiseren?
«
»
21:16 Nu te Zien!
Cultuurmagazine.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:09 Midsomer murders
Barnaby gaat met zijn vrouw en dochter naar het jaarlijkse stropoppenfestival, maar dat pakt spannender uit dan hij had verwacht, want de eigenaresse van een vintagezaak wordt vermoord.
«
»
23:47 Yab Yum
Meer dan tien jaar geleden werd 's werelds meest legendarische bordeel Yab Yum gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door het criminele circuit.
«
»
00:42 De Nachtzoen
Praatprogramma.
«
»
00:53 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:26 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers