TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 The Ghost And The Darkness
1896. Luitenant-kolonel Patterson vertrekt naar Afrika met de opdracht een spoorweg aan te leggen tussen Mombassa en het Victoriameer. Ter plaatse worden de werken echter verstoord door twee leeuwen.
«
»
15:05 M*A*S*H
Komische serie.
«
»
15:35 Motorway Cops
Realityreeks.
«
»
16:45 Motorway Cops
Realityreeks.
«
»
18:00 The Gifted
SF-serie.
«
»
18:50 The Gifted
SF-serie.
«
»
19:40 My Wife and Kids
Heel de familie komt bij elkaar om samen een nieuw gezelschapsspel uit te proberen. Al snel maakt het vragenspel duidelijk dat ze elkaar misschien toch zo goed niet kennen.
«
»
20:05 The Kids Are Alright
Komische serie.
«
»
20:35 Orange is the New Black
Tragikomische serie.
«
»
21:40 Orange is the New Black
Tragikomische serie.
«
»
22:40 Orange is the New Black
Tragikomische serie.
«
»
23:45 No-Go Zones: The World's Toughest Places
Detroit behoort tot de gevaarlijkste steden van de VS. In de buurt van Seven Mile Road durft zelfs de politie enkel overdag te patrouilleren. De Seven Mile Bloods zwaaien hier de plak.
«
»
00:45 Motorway Cops
Realityreeks.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers