TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Roger van Damme - Goud 2
Culinair magazine.
«
»
06:10 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
06:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van kwieke vos Jan Buytaert. De 2 heren maken vandaag een oerdegelijk kalfgebraad met een hartverwarmend sausje met peren.
«
»
07:05 De chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto.
«
»
07:40 Comfort Food
Culinair magazine.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
08:25 Sportfood
Magazine.
«
»
08:55 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
09:20 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
10:05 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
10:15 Ware delicatessen
Culinair magazine.
«
»
10:45 Uit de Schelp
Culinair magazine.
«
»
11:00 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
11:45 De chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto.
«
»
12:25 Comfort Food
Culinair magazine.
«
»
12:50 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
13:20 De dagschotel
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
13:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
14:00 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
14:25 De sterrenkaart
Culinair magazine.
«
»
15:05 Pasta & Risotto
Culinair magazine.
«
»
15:20 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
15:55 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
16:35 De Wereldkeuken
Culinair magazine.
«
»
17:25 De Wereld op je Bord
Voor één keer staan er geen tapas op het menu, maar wel een minstens even smakelijke klassieker: Zarzuela.
«
»
17:45 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan en toont hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert. Bovendien geeft Peter je interessante culinaire tips.
«
»
18:20 HAPeritief! (compilatie)
Culinair magazine.
«
»
18:45 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
19:05 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:30 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
19:50 Toasted!
Culinair magazine.
«
»
20:15 Culinair Thailand
Culinair magazine.
«
»
20:40 Ware delicatessen
Culinair magazine.
«
»
21:10 Piet patron
Culinair magazine.
«
»
21:35 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:10 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
22:25 HAPeritief! (compilatie)
Culinair magazine.
«
»
22:45 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
23:00 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
23:45 Toasted on Wheels!
Culinair magazine.
«
»
00:10 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
00:20 Likoké On Tour
Culinair magazine.
«
»
00:40 Soep!
Culinair magazine.
«
»
00:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
01:25 KLAAR IN 20 minuten
Culinair magazine.
«
»
01:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
02:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:45 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
03:15 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
03:50 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
04:35 De Wereld op je Bord
Voor één keer staan er geen tapas op het menu, maar wel een minstens even smakelijke klassieker: Zarzuela.
«
»
04:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan en toont hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert. Bovendien geeft Peter je interessante culinaire tips.
«
»
05:25 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers