TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Jumanji
De twaalfjarige Alan Parrish en zijn vriendinnetje Sarah ontdekken in 1969 een vreemd spelbord. Wanneer Alan met de dobbelstenen een raadsel niet op tijd kan oplossen, verdwijnt hij in het spel.
«
»
16:25 Outmatched
Na hun kinderen over de bloemetjes en bijtjes te hebben verteld, denken Mike en Kay na over hun eigen seksleven en vragen ze advies aan Rita en Irwin.
«
»
16:55 Breeders
Komische serie.
«
»
17:25 Single Parents
Angie is van slag wanneer haar ex-vriendje Derek plots opdaagt. Angie vraagt Will en Miggy om hulp. Douglas en Poppy wagen zich aan een tweede date.
«
»
17:55 Bless This Mess
Mike is zo gefocust op het restaureren van de boerderij, dat hij Rio wat negeert. De twee besluiten tijd voor elkaar te nemen met een date night.
«
»
18:30 Nanny McPhee and the Big Bang
Nanny McPhee komt Isabel Green te hulp. De jonge moeder probeert haar familiebedrijf te runnen terwijl haar echtgenoot aan het front dient, maar dat is geen sinecure.
«
»
20:25 12 Strong
Enkele weken na 9/11 vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten in het grootste geheim naar Afghanistan om er de taliban en Al Qaeda te bestrijden.
«
»
22:45 The Chronicles of Riddick
Richard B. Riddick, een ontsnapte gevangene, is al vijf jaar op de vlucht voor premiejagers. Na talrijke omzwervingen door het sterrenstelsel belandt hij op de planeet Helion Prime.
«
»
00:50 Better Things
Komische serie.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio Over de Grens' - Axel Daeseleire (VTM)

Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.

'Sergio Over De Grens', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers