TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Jumanji
De twaalfjarige Alan Parrish en zijn vriendinnetje Sarah ontdekken in 1969 een vreemd spelbord. Wanneer Alan met de dobbelstenen een raadsel niet op tijd kan oplossen, verdwijnt hij in het spel.
«
»
16:25 Outmatched
Na hun kinderen over de bloemetjes en bijtjes te hebben verteld, denken Mike en Kay na over hun eigen seksleven en vragen ze advies aan Rita en Irwin.
«
»
16:55 Breeders
Komische serie.
«
»
17:25 Single Parents
Angie is van slag wanneer haar ex-vriendje Derek plots opdaagt. Angie vraagt Will en Miggy om hulp. Douglas en Poppy wagen zich aan een tweede date.
«
»
17:55 Bless This Mess
Mike is zo gefocust op het restaureren van de boerderij, dat hij Rio wat negeert. De twee besluiten tijd voor elkaar te nemen met een date night.
«
»
18:30 Nanny McPhee and the Big Bang
Nanny McPhee komt Isabel Green te hulp. De jonge moeder probeert haar familiebedrijf te runnen terwijl haar echtgenoot aan het front dient, maar dat is geen sinecure.
«
»
20:25 12 Strong
Enkele weken na 9/11 vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten in het grootste geheim naar Afghanistan om er de taliban en Al Qaeda te bestrijden.
«
»
22:45 The Chronicles of Riddick
Richard B. Riddick, een ontsnapte gevangene, is al vijf jaar op de vlucht voor premiejagers. Na talrijke omzwervingen door het sterrenstelsel belandt hij op de planeet Helion Prime.
«
»
00:50 Better Things
Komische serie.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' VRT1 2023

Kristof zoekt een avontuurlijke vrouw met een hoek af. Hij hoopt die te vinden in Machteld, zij heeft een speciaal cadeau voor hem bij. Alicia heeft de liefde al gevonden, maar ze mist nog een vriendin. Ze gaat op date met Kaat... én Lolita. Flamboyante Chris en extraverte Maarten zoeken iemand die hen aankan. Vinden ze dat in elkaar? Matthew valt op dames met rood haar. Hij gaat op date met Ellen, date-ervaring heeft ze niet echt, maar rood haar gelukkig wel.


'First Dates', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers