
TVgids - njam!
Andere zender »
02:00 | Wordt aangekondigd |
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 | Chris Cooks Cymru |
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
06:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
06:55 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
07:15 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
07:35 | Peppe's Toscane |
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
08:00 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes. Ze maken een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito.
«
»
08:20 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
08:50 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
09:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Van vlees op het weekmenu wordt chef Sam D'Huyvetter heel erg happy. Hij maakt vandaag rigatoni met pittige chorizo, een smeuïge kaassaus en verse pesto. Wedden dat ook jij happy wordt van dit Snel, Makkelijk & Lekker bordje!
«
»
09:45 | Foodies & The City |
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
10:25 | Chris Cooks Cymru |
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
11:05 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
11:35 | Indian Summer |
Maarten Cox ontdekt de perfecte last-minute vakantiespots en de heerlijkste gerechten van over de hele wereld. Hiermee voorziet Maarten de Belgische nazomer van wat extra warmte.
«
»
12:10 | Loïc: Zot van Koken |
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
12:30 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
13:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers is vandaag te gast bij Ben van De Pleynhoeve, een aspergeteler uit Herentals. Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
14:00 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
14:35 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
15:05 | Indian Summer |
Maarten Cox ontdekt de perfecte last-minute vakantiespots en de heerlijkste gerechten van over de hele wereld. Hiermee voorziet Maarten de Belgische nazomer van wat extra warmte.
«
»
15:45 | Loïc: Zot van Koken |
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
16:05 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
16:55 | Open Vuur |
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
17:30 | Chris Cooks Cymru |
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
18:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
18:40 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes. Die vult, is voedzaam en vooral: verrassend lekker. Ze sluit af met een teriyaki notenmix en een frisse mocktail.
«
»
19:15 | Indian Summer |
Maarten Cox ontdekt de perfecte last-minute vakantiespots en de heerlijkste gerechten van over de hele wereld. Hiermee voorziet Maarten de Belgische nazomer van wat extra warmte.
«
»
19:50 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag in het weekmenu gaat Wim Ballieu voor een makkelijk gerecht met vlees. Hij maakt een pasta met balletjes van gehakt en heel wat groenten. Het is weer snel, makkelijk en vooral ook lekker.
«
»
21:15 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
21:50 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
22:20 | De Zomerkeuken |
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero natuurlijk. Inclusief hapje en drankje.
«
»
23:00 | Lekker Messy |
Op de laatste vakantiedag gaan Jelle en Hans all-out met hun luxe versie van de Spaanse patatas bravas en zwieren ze brochettes op de barbecue met frisse tzaziki en zelfgebakken naanbrood. Cheers, op een topvakantie!
«
»
23:25 | De Smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij. Maar hij vindt er ook een unieke vlierboer én een kaasmaker en trakteert hen op kroketten van Pajotse geuzekaas in het Kasteel van Beersel.
«
»
00:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
00:35 | Open Vuur |
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
01:20 | Urban Barbecue |
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad en naast het lekker stukje lamsvlees maken de chefs er ook ratatouille, bulgur en een smakelijk garnituur met aubergine.
«
»
01:55 | Lekker Messy |
Op de laatste vakantiedag gaan Jelle en Hans all-out met hun luxe versie van de Spaanse patatas bravas en zwieren ze brochettes op de barbecue met frisse tzaziki en zelfgebakken naanbrood. Cheers, op een topvakantie!
«
»