
TVgids - njam!
Andere zender »
| 01:50 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
| 02:05 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 02:30 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
| 02:50 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt waterzooi.
«
»
| 03:00 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
| 03:45 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt telkens drie verrassende cocktails klaar en vertelt hierbij gepassioneerd over de verschillende ingrediënten en smaken van de drankjes.
«
»
| 03:55 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 04:15 | Beach Barbecue |
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand. Met haar lamskroon, gegrilde zalm en banaan met chocolade brengt Dagny haar gasten helemaal in zomerse sferen.
«
»
| 04:35 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
| 05:20 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 05:50 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
| 06:10 | De Gastentafel |
Dominique Persoone bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
| 06:55 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 07:20 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
| 07:35 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
| 08:00 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes. Ze maken een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito.
«
»
| 08:15 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 08:35 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
| 08:55 | Open Vuur |
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
| 09:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub gaat voor meer veggie op het weekmenu. Daarvoor steekt hij met plezier de handen uit de mouwen met zelfgemaakt flatbread, tomatenhummus en courgettes.
«
»
| 09:55 | Foodies & The City |
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
| 10:30 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 11:00 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 11:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
| 11:50 | Loïc: Zot van Koken |
Een Belgische patat in een traditioneel Zwisters gerecht. In Zwitserland wordt dit vaak als ontbijt geserveerd. Een sprong naar Zweden, want daar eten ze ook al eens een stukje zalm. Mooi huwelijk op een bord vandaag.
«
»
| 12:05 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
| 12:50 | Wordt aangekondigd |
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
| 13:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
| 13:55 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
| 14:25 | Lekker Messy |
Vandaag maken de broers een zomers hapje klaar: crispy popcorn chicken met honingmosterdsaus en gepekelde komkommer. Het avondeten, romige noedels met spicy gehakt, is dan weer een ode aan de bami van hun moeder.
«
»
| 14:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
| 15:15 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen zomerse gerechtjes en maken freekeh salade met vijgen en geitenkaas, salade met sinaasappel en burrata, groentenspiesjes met pindasaus, salade Niçoise à la Roger, kip cordon bleu en een ijstaart met aardbei en merengue.
«
»
| 15:45 | Loïc: Zot van Koken |
Een Belgische patat in een traditioneel Zwisters gerecht. In Zwitserland wordt dit vaak als ontbijt geserveerd. Een sprong naar Zweden, want daar eten ze ook al eens een stukje zalm. Mooi huwelijk op een bord vandaag.
«
»
| 16:00 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
| 16:40 | Open Vuur |
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
| 17:30 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
| 17:50 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 18:25 | De Smaaktoerist |
In de Antwerpse Kempen vind je heerlijke streekproducten. De smaaktoerist Jeroen de Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, hij scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
| 18:55 | Karola's Kitchen |
Karolien is dol op groenten en het leuke is dat ze zo kleurrijk zijn. Eén van haar favorieten is de wortel. Als ode aan deze groente, maakt ze er een ovengerecht mee dat tegelijkertijd ook een heerlijk en voedzame snack is: de carrot cake.
«
»
| 19:20 | Wordt aangekondigd |
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
| 19:55 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
| 20:40 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
| 21:05 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
| 21:35 | Sarah's Sweet Table |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
| 22:00 | De Zomerkeuken |
Dagny Ros duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade. Ze start met een pittige mocktail en een hapje van tonijn.
«
»
| 22:30 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen zomerse gerechtjes en maken freekeh salade met vijgen en geitenkaas, salade met sinaasappel en burrata, groentenspiesjes met pindasaus, salade Niçoise à la Roger, kip cordon bleu en een ijstaart met aardbei en merengue.
«
»
| 23:00 | Lekker Messy |
Jelle en Hans slapen lekker lang uit en houden daarna een brunch met gekaramelliseerde croissants, gebakken perzik en een flinke toef slagroom. 's Avonds mag het wat gezonder zijn met gegrilde kip, orzo en gezonde green goddess dressing.
«
»
| 23:25 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 23:55 | De Smaaktoerist |
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Smaaktoerist Jeroen de Pauw bezoekt een microbrouwerij in de Ardennen. Maar ook op kaas en rundvlees mogen de Belgen trots zijn. Ter ere daarvan maakt Jeroen een bangelijke burger.
«
»
| 00:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
| 00:55 | Open Vuur |
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»






















