
TVgids - njam!
Andere zender »
13:40 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met drie Michelinsterren werd bekroond.
«
»
14:20 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:05 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
16:00 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
16:35 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
17:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is het visje op het weekmenu van de Italiaanse chef Peppe Giacomazza. Hij maakt zwaardvis alla pizzaiola klaar en doet dat bovendien snel, makkelijk en lekker.
«
»
17:40 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
17:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
18:35 | Het Weekmenu |
Dagný Rós maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt visballetjes met remoulade en rode kool, Indische kip met naanbrood, een ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie en pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
19:20 | A la carte |
Johan Segers is een groot liefhebber van lamsvlees. Vandaar dat een gerecht met lamsvlees niet kon ontbreken. Met veel plezier maakt hij een lamsstoofpotje klaar voor Philip, die een lamsstoverij wil maken zonder alcohol.
«
»
19:50 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
20:40 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
21:10 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
21:45 | It's Aperotime - a taste of history |
Bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur. Naushad gaat aan de slag met drie restanten uit die periode: de Mai Tai, de Gin Swizzle en de Paloma.
«
»
22:00 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
22:35 | A la carte |
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
23:00 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
23:35 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staan de kabeljauwhaasjes van Bearded Chef Sam D'Huyvetter op het weekmenu. Naast zijn liefde voor het betere vlees, bewijst hij dat een visje ook snel, makkelijk en lekker door de maag gaat.
«
»
00:55 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
01:45 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»