
TVgids - njam!
Andere zender »
05:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
07:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
07:20 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
07:35 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
08:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
08:35 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
10:25 | Tot op de Graat |
De pieterman kan een venijnige steek geven waarvoor men naar het ziekenhuis moet.
«
»
11:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
11:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
11:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
12:20 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar hoofdstad Hanoi.
«
»
13:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:45 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Egg-starters, Roast Beef Wrappers en Geitenbreier.
«
»
14:50 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên laat culinair Vietnam zien. Ze reist van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
16:30 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla carrettiera romana; een stevige saus met porcini, pancetta, tomaat en tonijn.
«
»
16:45 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
18:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
19:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:40 | Nuances |
Sterrenchef Thierry Theys maakt een overheerlijk Holstein rund met auberginecrème klaar.
«
»
20:05 | De Zomerkeuken |
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
21:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Sarah voor veggie met orzo in tomatensaus en kaas/quornballetjes.
«
»
21:45 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
22:10 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
22:25 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini.
«
»
22:40 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt een typisch Japans gerecht klaar: de okonomiyaki, een hartige pannenkoek.
«
»
23:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
23:30 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
23:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
00:15 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
00:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
01:25 | Nuances |
Thierry bereidt als basis een bouillabaise en maakt er vervolgens een eigen interpretatie van.
«
»
02:00 | Tot op de Graat |
Johan Segers maakt met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
02:25 | De Gastentafel |
Roger van Damme bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:15 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
05:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Sarah voor veggie met orzo in tomatensaus en kaas/quornballetjes.
«
»
05:30 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
05:45 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»