TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
07:00 In de Mix
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
07:20 Comfort Food
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
07:35 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediŽnten, zoals deze keer kreeft.
«
»
08:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
08:35 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
10:25 Tot op de Graat
De pieterman kan een venijnige steek geven waarvoor men naar het ziekenhuis moet.
«
»
11:00 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
11:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
11:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
12:20 Vietnjam, met QuyÍn
QuyÍn reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar hoofdstad Hanoi.
«
»
13:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:45 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Egg-starters, Roast Beef Wrappers en Geitenbreier.
«
»
14:50 Vietnjam, met QuyÍn
QuyÍn laat culinair Vietnam zien. Ze reist van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:15 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
16:30 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla carrettiera romana; een stevige saus met porcini, pancetta, tomaat en tonijn.
«
»
16:45 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
18:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
19:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:40 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys maakt een overheerlijk Holstein rund met auberginecrŤme klaar.
«
»
20:05 De Zomerkeuken
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
21:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Sarah voor veggie met orzo in tomatensaus en kaas/quornballetjes.
«
»
21:45 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
22:10 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
22:25 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini.
«
»
22:40 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt een typisch Japans gerecht klaar: de okonomiyaki, een hartige pannenkoek.
«
»
23:00 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
23:30 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
23:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
00:15 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediŽnten, zoals deze keer kreeft.
«
»
01:25 Nuances
Thierry bereidt als basis een bouillabaise en maakt er vervolgens een eigen interpretatie van.
«
»
02:00 Tot op de Graat
Johan Segers maakt met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
02:25 De Gastentafel
Roger van Damme bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:15 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
05:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Sarah voor veggie met orzo in tomatensaus en kaas/quornballetjes.
«
»
05:30 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
05:45 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer Coppens' - Ruth Coppens (VTM)

Deze week komt Ruth Beeckmans de handen uit de mouwen steken op de boerderij. Hoewel ze allesbehalve een plattelandsmeisje is, houdt dat haar niet tegen om zich goed vuil te maken in het gemengd veebedrijf Eigen Kweek in Kaprijke. Met boer Benny op vakantie staan ze voor de uitdaging om niet alleen voor het vee en de kippen te zorgen, maar ook om met zelfgemaakte producten op de markt te gaan staan. Schuilt er naast een boerin ook een marktkramer in Ruth?

'Boer Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers