
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
06:05 | De Smaaktoerist |
«
»
06:40 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
07:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
07:45 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een kindvriendelijke bereiding van de schelvis, een vis met een zachte smaak.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
08:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
09:30 | De Smaaktoerist |
«
»
10:05 | De Dagschotel |
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
10:30 | De Smaaktoerist |
België en Bier: een geslaagd huwelijk. Jeroen de Pauw bezoekt een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
11:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
11:45 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
12:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
12:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
13:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
13:45 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt onder andere een vispannetje met kabeljauw en pasta met witte kool en gehakt.
«
»
14:30 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een heerlijke Indiase curry met lam.
«
»
15:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
15:45 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
16:10 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
16:40 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
18:00 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:40 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
19:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
21:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
21:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
22:40 | Peppe's Pasta |
Peppe bereidt pastasnoepjes gevuld met pompoen en afgewerkt met amarettokoekjes.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
23:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
00:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:15 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
02:05 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
02:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
03:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
03:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
04:10 | Peppe's Pasta |
Peppe bereidt pastasnoepjes gevuld met pompoen en afgewerkt met amarettokoekjes.
«
»
04:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:55 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
05:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»