
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
06:20 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
06:50 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
07:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
07:30 | De sterrenkaart |
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
08:00 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Culinair magazine.
«
»
09:05 | De Wereld op je Bord |
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
09:25 | Lekker licht |
Ken je quinoa? Het zijn kleine zaadkorrels met een enorm hoge voedingswaarde. Lekker gezond dus en trouwens ook een fijne vervanger voor rijst of couscous.
«
»
09:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
10:15 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
10:50 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
11:10 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
12:00 | Op de rooster |
In deze aflevering bereidt Johan Segers samen met Tom Waes oa kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
12:30 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
13:10 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
13:45 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
14:15 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
14:50 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
15:30 | Roger van Damme: Bakken |
Vandaag maakt Roger van Damme iets typisch Nederlands, maar even fel gesmaakt door de Belgen: poffertjes.
«
»
15:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
16:20 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
16:40 | Puur oosters |
Quyên maakt het meest bekende hapje van Vietnam klaar: de nem, een klein gefrituurd hapje dat bij ons wel eens verward wordt met de loempia. Een tophapje waarmee je altijd scoort!
«
»
16:55 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
17:30 | BBQ vanavond?! |
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
17:50 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
18:35 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
19:20 | Sportfood |
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
19:50 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
20:20 | Tot op de graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
20:40 | Op hete kolen |
Wie aan barbecue denkt, denkt aan gemarineerde varkensribbetjes en dat is precies wat Michaël Vrijmoed op zijn grill legt.
«
»
21:10 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
21:50 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:10 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
22:25 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
23:00 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
23:30 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
00:15 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
00:35 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
01:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
01:50 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
02:20 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
02:50 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
03:00 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
03:25 | Panklaar |
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
03:35 | Op hete kolen |
Wie aan barbecue denkt, denkt aan gemarineerde varkensribbetjes en dat is precies wat Michaël Vrijmoed op zijn grill legt.
«
»
03:55 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:30 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:45 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
05:00 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
05:30 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
05:50 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»