TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:15 Jabaloe
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stukje van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Sheriff Jack heeft echter een plannetje.
«
»
06:30 Jabaloe
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren een verrassingsfeest.
«
»
06:40 Maya!
Maya probeert een show over vriendschap te maken voor een groot feest in de weide. Maar tijdens de repetities ontstaat er ruzie tussen de insecten. Lukt het Maya hen op tijd te verzoenen?
«
»
06:55 Maya!
Nadat de mieren de mestbal van Paul stuk maken, besluit Kurt de rode mieren in te huren om het werk van Paul en zijn mannen over te nemen. Maar de rode mieren blijken een beetje té ijverig.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Het regent ontzettend hard. Lui wordt van het geluid alleen maar slaperig en reist naar dromenland. Opeens wordt hij wakker. Er vallen regendruppels op zijn gezicht.
«
»
07:10 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij een wonderzaadje heeft en dat je zo binnen het uur een mooie bloem hebt. Lui valt natuurlijk weer direct in slaap.
«
»
07:20 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Kamilla en Louis zitten met de handen in het haar na de ontvoering van hun dochtertje, de vloggers leven met haar mee. Ook Tristan is nog steeds niet de oude.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Wanneer Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
09:10 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane nemen het op tegen de dierensmokkelaars en bedenken samen met Tarzans opa een plan om de panters terug te brengen naar de jungle.
«
»
09:30 Dance Squad
De danscrew Exclusive Crew komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Inspiratie voor ontbijt en tussendoortjes.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke houden in de namiddag een preventieve alcoholcontrole, want steeds meer chauffeurs beginnen vroeger op de dag te aperitieven.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne en Jef behoren tot de gelukkigen die elk jaar een mooi sommetje van de belastingen terugtrekken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Rudi is ervan overtuigd dat Niko wel degelijk nog iets voor Mieke voelt. Wils stelt Lars voor een keuze. Hanne worstelt met schuldgevoelens.
«
»
14:10 Ella
Cindy sluit het salon voor een dagje, om haar zaak zelf voor de arbeidsrechtbank te bepleiten. Ze oefent haar pleidooi uit op Ella en Anthony, maar het vlot niet zo goed.
«
»
14:35 Ella
Cindy krijgt het tijdens de rechtszaak hard te verduren omdat arbeidsinspecteur Sam Stockmans harde bewijzen heeft tegen haar. Ella staat voor een dilemma.
«
»
15:10 Gooische vrouwen
Iedereen is in rouw door het verlies van Willemijn. De vriendinnen verwerken het verlies op hun eigen manier: Claire is een soort vervanging van Willemijn in het huishouden van de familie Lodewijkx.
«
»
16:10 Life in Pieces
Wanneer Greg weigert om te gaan stemmen voor de presidentsverkiezingen, omdat de wachtrijen te lang zijn, verzint hij een leugen voor Jen. Heather begint te werken in Tims kantoor.
«
»
16:30 Life in Pieces
Tim scheert per ongeluk een stuk van zijn wenkbrauw af vlak voor een belangrijke fotoshoot. Wanneer Gigi overlijdt, doet Greg een anonieme schenking van het geld dat ze hem naliet.
«
»
16:50 Waarheid, durven of doen
Vandaag komen Sandra Bekkari, Jamie-Lee Six, Sean Dhondt en Joffrey Anane samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er lopen flink wat klachten binnen van bezorgde ouders dat er hangjongeren rondhangen bij de gemeentelijke speeltuin. Er zouden ook drugs genomen worden.
«
»
18:20 De kotmadam
Eerst komt Sam klagen, dan Ria, en tenslotte betrapt Jeanne Veronique met een jongen in bed. Nu is de maat vol: wie zich niet wil schikken naar de huisregels mag zijn koffers pakken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Verzorgers in het park bedenken voortdurend nieuwe uitdagingen en speeltjes om hun dieren alert te houden. Niels heeft een vleesvlot gebouwd, dat in het water drijft.
«
»
20:30 Dat belooft voor later
Staf Coppens neemt andermaal, samen met bekende Vlamingen, enkele 5- en 6-jarige kinderen beet. Vandaag neemt hij Margaux, Maxime en Julia onder meer mee naar de dierenarts.
«
»
21:45 Mr. Bean's Holiday
Mr. Bean is het sombere weer in Londen beu. Hij pakt zijn koffer en vertrekt naar de Franse Rivièra. De reis verloopt echter niet zo vlot als gehoopt.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Iedereen is in rouw door het verlies van Willemijn. De vriendinnen verwerken het verlies op hun eigen manier: Claire is een soort vervanging van Willemijn in het huishouden van de familie Lodewijkx.
«
»
00:30 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:50 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers