TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
In Duitsland is het feest want Miguel en Chayenna hebben hun jawoord gegeven. Iedereen kan na alle stress eindelijk gewoon genieten van de feestelijke dag.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
13:45 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
14:35 Extreme Cake Makers
Phil en Christine maken een been in gips uit cake, Michelle maakt een eetbaar kunstwerk voor het jaarlijkse kunstfestival van haar dorp en Natassja maakt een bruidstaart, versierd met eetbare kant.
«
»
15:00 Neighbours
Shane is gewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dipi wijkt geen seconde van zijn zijde. Hendrix biecht eindelijk op wat er aan de hand is en stapt naar de politie.
«
»
15:25 Sturm der Liebe
Hannes zorgt er stiekem voor dat Maja haar hoeden in het Fürstenhof kan verkopen. Maja wil Florians geluk met Shirin niet langer in de weg staan en ze laat Florian los.
«
»
16:20 Urk!
Als Teun plots naar het ziekenhuis moet, neemt Fred het voorbereiden van het kerstdiner op zich. Jacomien is eindelijk overstag en laat zich tot groot ongenoegen van Ap vaccineren.
«
»
17:15 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
17:45 Een huis vol
De feestdagen zijn aangebroken in Duitsland en de kerstbingo is al in volle gang. De Buddenbruck-kinderen hebben onder leiding van Thaila voldoende lekkers gemaakt.
«
»
18:40 De Planckaerts
Iluna is 1 week oud, Eddy, Christa en Junior kunnen haar voor het eerst bezoeken zonder beademinsgbuisjes in haar neusje.
«
»
19:15 Ik vertrek
Marieanne Boersma (31) en Joelle van der Heiden (28) trekken naar de Zuid-Italiaanse stad Lecce, waar ze een historisch pand willen huren om er een Bed & Breakfast met vijf kamers te starten.
«
»
20:10 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
20:35 Fifty Shades Freed
Christian en Anastasia genieten van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord.
«
»
22:35 Socials, seks en centen
Ferry Doedens, de kersverse OnlyFans-ster, gaat op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media.
«
»
23:30 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Het pand van eigenaar Ronnie werd door huurders herleid tot een schroothandel. 26 arbeiders blijken in erbarmelijke omstandigheden samen te wonen in één huis.
«
»
00:20 Gold Coast Medical
De artsen verrichten alweer een wonder bij een van hun kleinste patiënten, eerstehulpverleners bekommeren zich om een verwarde man, en Tracy hoopt dat plastisch chirurg Raja Sawhney haar kan helpen.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers