TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen Uitzending
«
»
12:50 Midnight Run
Premiejager Jack Walsh moet een vroegere accountant van de maffia, Jonathan 'The Duke' Mardukas, terugbrengen naar de FBI om er zijn 100.000 dollar beloning te ontvangen.
«
»
15:05 The A-Team
Hannibal en zijn team worden ingeschakeld door Jackie Taylor, een welstellende dame die tegen haar wil door haar verloofde Calvin Cutter wordt vastgehouden.
«
»
16:00 M*A*S*H
Er is post. Trapper ontvangt foto's en koekjes en Hawkeye een gebreide trui, maar Henry moet het stellen met geweigerde cheques. Frank stoeft met zijn aandelenportefeuille.
«
»
16:30 M*A*S*H
Twee regeringsspionnen duiken los van elkaar op in het kamp om Frank aan de tand te voelen. Hawkeye en Trapper besluiten hen een lesje te leren.
«
»
17:00 Magnum
Tijdens zijn diensttijd in Vietnam werd TC's leven door een zekere Joey gered. Vandaag wil Joey deserteren en hij roept de hulp van TC in.
«
»
17:50 Police Interceptors
Nick Priestley en Bob Hoyle spotten een busje met valse nummerplaten en wanneer de bestuurder ervandoor gaat, zetten ze de achtervolging in.
«
»
18:40 Motorway Cops
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt.
«
»
19:45 'Allo 'Allo!
Er wordt een poging gedaan de piloten te helpen ontsnappen met een antiek vliegtuig. Ondertussen krijgt Gruber het schilderij van de 'Gevallen Madonna' om daar een kopie van te maken.
«
»
20:35 30 Minutes or Less
Dwayne, de simpele zoon van de burgemeester, wil zo snel mogelijk rijk worden. Hij vindt er niets beter op dan een huurmoordenaar in te schakelen om zijn vader te vermoorden en zo zijn geld te erven.
«
»
22:15 Risen
Het jaar 33. Jezus werd gekruisigd, maar zijn lichaam is onvindbaar. Om het gerucht van de verrijzenis van de Messias de kop in te drukken, moet de Romeinse officier Clavius het mysterie oplossen.
«
»
00:10 Magnum
Tijdens zijn diensttijd in Vietnam werd TC's leven door een zekere Joey gered. Vandaag wil Joey deserteren en hij roept de hulp van TC in.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers