TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
06:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
06:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
06:45 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
07:25 Peppe's Pasta
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
07:35 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
08:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:20 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
10:05 Puur oosters
Quyên maakt het meest bekende hapje van Vietnam klaar: de nem, een klein gefrituurd hapje dat bij ons wel eens verward wordt met de loempia. Een tophapje waarmee je altijd scoort!
«
»
10:15 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
10:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
10:45 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes.
«
»
11:25 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
11:50 Peppe's Sicilië
Vandaag spreekt Peppe af met de notaris van Siculiana, Giuseppe Fanara. Een drukbezette man, maar op zijn landgoed Borgo Giallonardo komt hij tot rust.
«
»
12:15 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
12:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
13:00 It's Aperotime - a Taste of History
Naushad neemt ons mee naar het Amerika van de jaren 20, toen gold er een totaalverbod op alcohol. Als tegenreactie ontstonden creatieve oplossingen.
«
»
13:10 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
13:45 Apero-Dining
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
14:15 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
14:45 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:05 De dagschotel
Jan Buytaert - Lamsgehakt in de oven met bonen.
«
»
15:20 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
15:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:30 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
16:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
17:55 De Wereld op je Bord
Voor één keer staan er geen tapas op het menu, maar wel een minstens even smakelijke klassieker: Zarzuela.
«
»
18:15 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, en voor een goede verstandhouding: je kan ze wel degelijk opeten.
«
»
18:30 Toasted!
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
19:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
19:30 Peppe's Pasta
Wij van njam! laten de zon graag schijnen en leggen ze ook met veel liefde op je bord. En hoe kan dat beter dan met een fris pastagerechtje.
«
»
19:45 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
20:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
21:05 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
21:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:20 Peppe's Pasta
O wee als je pastaslierten doormidden snijdt. Voor een echte Italiaan is dat doodzonde. Dat en nog meer do's en don'ts voor het maken van verse pasta krijg je vandaag op je pastabord.
«
»
22:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:50 De dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
23:25 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
23:45 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
00:30 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
00:50 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
01:05 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
01:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
01:55 Tot op de graat
Vandaag maakt Johan scharretong klaar, een klein platvisje dat familie is van de tong, de schar en de tongschar.
«
»
02:15 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
02:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
02:55 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
03:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:00 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:15 De dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
04:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
04:45 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
05:00 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
05:40 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
05:55 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers