TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Nero is beter en Tim en Amelie waken een hele nacht bij het dier. André merkt dat Robert plots heel wat meer ontspannen is en wil weten waarom. Paul wil met Michelle haar nieuwe baan vieren.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Indiscretion
Terwijl haar echtgenoot en dochter het huis uit zijn, beleeft psychiater Veronica Simon een passionele flirt met de jonge kunstenaar Victor.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Wanneer de jongens geen tickets kunnen bemachtigen voor een grote stripbeurs, besluit Sheldon zelf een bijeenkomst te organiseren. Die mondt uit in een wilde nacht met acteur James Earl Jones.
«
»
16:35 Will & Grace
Jurist Will en interieurontwerper Grace kennen elkaar al van school. Wanneer ze een appartement delen in New York, zitten ze wel erg dicht op elkaar.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Leonard koopt een nieuwe eettafel en zet Sheldon zo onbedoeld aan om alle veranderingen in zijn leven te evalueren. Howard maakt kans om opnieuw deel te nemen aan een ruimtemissie.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Na een ruzie tussen Sheldon en Howard probeert Bernadette de brokken te lijmen door hen samen op een trip naar Houston te sturen. Amy helpt Raj een date te vinden.
«
»
18:00 The Goldbergs
Murray kan het goed vinden met de vader van Lainey en leert wat ware vriendschap inhoudt.
«
»
18:30 The Simpsons
Wanneer Maggie niet in slaap kan vallen, vertelt Homer haar een verhaaltje over een trip die de Simpsons samen met de Flanders naar de Grand Canyon maakten.
«
»
18:50 The Simpsons
Nadat hij Marge een droomreis heeft beloofd, spreekt Homer met een reisbureau af dat hij een ultrageheim koffertje naar Parijs zal brengen in ruil voor korting op een vakantie voor het hele gezin.
«
»
19:20 White Collar
Na een jarenlang kat- en muisspel met de FBI, zit de onverbeterlijke crimineel Neal Caffrey eindelijk in de cel. Na enkele jaren weet hij echter te ontsnappen.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Owen Strand, een man met een progressieve kijk op het leven en op brandbestrijding, overleefde als enige van zijn kazerne in Manhattan de aanslag van 9/11. Hij besluit naar Austin, Texas, te verhuizen
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Het team moet een uitbraak van kwikvergiftiging, waarbij de slachtoffers zich als een soort zombie gedragen, zien in te tomen. Owen moet in het reine zien te komen met zijn ziekte.
«
»
22:25 Take Two
Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren.
«
»
23:20 White Collar
Na een jarenlang kat- en muisspel met de FBI, zit de onverbeterlijke crimineel Neal Caffrey eindelijk in de cel. Na enkele jaren weet hij echter te ontsnappen.
«
»
00:30 The Chi
Emmett en Tiff besluiten hun toekomst in eigen handen te nemen. Trig blijkt nog iets achter de hand te hebben in zijn strijd tegen Douda. Recente gebeurtenissen openen de ogen van Kevin, Jake en Papa.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers