TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je stiekem televisie kan kijken.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:20 Jabaloe
Moe vindt het tijd om de mooie periode met Lou achter zich te laten en een nieuwe man te zoeken. Ze laat Bessy een advertentie in de krant publiceren. Op die manier hoopt ze iemand te vinden.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld. Omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij de glijbaan in met zeep.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De kabouters hebben een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken alle dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Darkos ontdekt per ongeluk een bloem die er voor zorgt dat alle Minimoys hun geheugen verliezen.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
08:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Terwijl de bergmaki's steeds dichterbij komen, daagt Julien zijn voormalige vriend Koto uit voor een danswedstrijd met als inzet de macht over het koninkrijk.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:25 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:20 Lisa
Zowel Jonas als Lisa doen alsof ze elkaar hebben losgelaten, maar bij de eerste confrontatie blijkt dat allesbehalve het geval. Dorine ontdekt dat Katja heeft gelogen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Evy besluit open kaart te spelen om zo een einde te maken aan de roddels bij Fashion. Benny zet Simon op zijn plaats. Samen met Liesbeth besluit hij ook Patrick om geld te vragen.
«
»
14:20 Wittekerke
Moesj maakt een afspraak met Kathleen om over haar rol in Arnes beslissing te praten. Mathilde vindt het verschrikkelijk dat haar zoon nu toch niet in het familiebedrijf stapt.
«
»
15:35 Private Practice
Wanneer Pete een hartaanval krijgt, proberen Sam, Cooper, Charlotte en Amelia zijn leven te redden. Violet, die op het punt stond Pete en Los Angeles te verlaten, is nergens te bespeuren.
«
»
16:45 Spoed
Tiener Ingrid heeft twee aanbidders. De twee zijn fervente karters en besluiten voor haar te racen. De winnaar mag een avondje met Ingrid gaan stappen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas zit in de knoop en uit zijn dilemma bij Nathan. Katja is nerveus en snauwt iedereen af. Dorine probeert Katja ervan te overtuigen om te stoppen met liegen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Patrick en Jenny zijn goedgehumeurd. Lars vraagt zich af of hij te hard is geweest voor Brigitte en hij overweegt om op zijn beslissing terug te komen.
«
»
20:35 Snackmasters
In Snackmasters nemen telkens 2 bekende chefs het tegen elkaar op. Snoeper Koen Wauters leidt de strijd in goede banen, terwijl Ruth Beeckmans uitzoekt hoe zo'n snack nu écht wordt gemaakt.
«
»
21:45 Red Light
Esther zoekt opnieuw contact met Sylvia. Evi besluit Veronique te volgen. Sam komt erachter wat Veronique op de avond van de verdwijning van Eric deed.
«
»
22:50 Chicago Fire
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
«
»
23:50 Private Practice
Wanneer Pete een hartaanval krijgt, proberen Sam, Cooper, Charlotte en Amelia zijn leven te redden. Violet, die op het punt stond Pete en Los Angeles te verlaten, is nergens te bespeuren.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers