TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Magnum
Morgan Lyden, een gevaarlijke gangster, ontsnapt uit de zwaarbeveiligde gevangenis van Halawa en gijzelt T.C. en Higgins.
«
»
12:30 Magnum
Magnum en Higgins veinzen een besmettelijke ziekte om zich te verbergen voor Keniaanse krijgers.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Icus loopt van huis weg wanneer zijn moeder hem vertelt dat hij binnenkort zal geofferd worden.
«
»
14:30 Magnum
Magnum en Higgins krijgen sympathie voor Earl, een gevallen catcher, die op zoek is naar zijn zoon die dertig jaar eerder verdwenen is.
«
»
15:30 De familie Backeljau
Onwaarschijnlijk hoe de horoscoop in Sabrina's weekblad woord voor woord uitkomt. De hele familie is ervan onder de indruk, behalve Cois.
«
»
16:00 My Wife and Kids
Jay zorgt ervoor dat Michael genomineerd wordt voor een onderscheiding als zakenman van het jaar. Michael schat zijn kansen op de overwinning hoog in.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Jack en zijn collega's hebben contact gelegd met enkele bewoners van de planeet Edora. Ze kijken naar de jaarlijkse 'vuurregen' op de planeet.
«
»
17:25 Highway Cops
De wegpolitie berispt een roekeloze tiener en een caravan komt in de problemen wanneer een onderdeel afbreekt.
«
»
18:00 De Wegpolitie UK
Vanavond gaan Interceptors Liam Sewell en Ben Sutcliffe in het holst van de nacht achter een team van inbrekers aan en spuugt een van de verdachten Liams gezicht onder.
«
»
19:00 World Grand Prix Darts
Darts.
«
»
23:05 Anger Management
Charlie moedigt Nolan aan om zijn relatie met Lacey te verbeteren. Ed en zijn vrienden lichten Sean op tijdens het kaarten.
«
»
23:30 Anger Management
Zijn vader koppelt Charlie aan een knap, maar streng katholiek opgevoed meisje. Ze blijkt echter nogal wild te zijn, zelfs voor Charlies doen.
«
»
00:00 Stargate SG-1
Jack en zijn collega's hebben contact gelegd met enkele bewoners van de planeet Edora. Ze kijken naar de jaarlijkse 'vuurregen' op de planeet.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers