TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
06:00 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
06:20 Soep!
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
06:35 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
07:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
07:25 Tot op de graat
Vandaag hebben de Nieuwpoortse vissers gezorgd voor schelvis, een kabeljauwachtige uit onze Noordzee. Zijn zachte smaak en structuur maken de schelvis ideaal om kinderen vis te leren eten.
«
»
07:40 Peppe's Toscane
De familie Martelli maakt al 88 jaar pasta in prachtige bronzen machines. De tijd is er blijven stilstaan en de familieband versterkt de verbeelding.
«
»
08:00 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
08:50 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
09:10 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
09:55 Ottolenghi
«
»
10:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
11:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes.
«
»
11:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
12:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
12:35 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
12:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met Dave de Belder. De chef van De Godevaart gaat aan de slag met kabeljauw en zeevruchten, en maakt er een lekker pittige saus met rode curry bij. Smakelijk!
«
»
13:35 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
14:25 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
15:10 De Wereld op je Bord
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
15:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
15:55 De dagschotel
Tijdens zijn hotelopleiding, liep Dominique Persoone stage in een Franse sterrenzaak, in Trémolat. Dat is dé streek van de gekonfijte eend, canard confit.
«
»
16:10 Ottolenghi
«
»
17:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Chef Peppe Giacomazza neemt Gert Verhulst vandaag op sleeptouw doorheen de Italiaanse keuken met een bistecca Fiorentina.
«
»
18:05 Roger van Damme: Bakken
Een bakklassieker die niet voor niets nog altijd populair is, is de citroentaart. Roger van Damme zet hem vandaag op nummer 1 op zijn "te-bakken-lijstje".
«
»
18:25 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
De lekkerste zender van het land bestaat 10 jaar! En dat vraagt om een smaakvolle terugblik. Onze njam!-chefs krijgen 10 hamvragen voorgeschoteld.
«
»
19:00 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
19:35 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
21:15 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
22:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
22:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
23:00 De Garde van Gert
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
23:35 Ottolenghi
«
»
00:30 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
00:55 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
01:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
02:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag kiest onze chef voor een stukje vlees dat in elke Vlaamse keuken al wel eens in de pan heeft gelegen: de varkenskotelet.
«
»
02:25 Roger van Damme: Bakken
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
02:45 Soep!
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
03:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
03:35 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
04:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
04:35 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
04:50 De Garde van Gert
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
05:20 Ottolenghi
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers