TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen.
«
»
08:00 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:10 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een oudere dame gooit heel haar keukenservies op straat. Wanneer de commissaris en Patrick met haar spreken ziet ze in Patrick een wel heel bijzonder iemand.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi's zicht gaat steeds verder achteruit. Hij is doodsbang om blind te worden. Liesbeth probeert Benny voor te bereiden op het eerste intakegesprek van de adoptieprocedure.
«
»
14:20 Wittekerke
Elke overhaalt Julia om haar wagen uit te lenen, zodat ze met tante Leen enkele uitstappen kan doen voor die terugkeert naar Kreta. Merel voelt zich ellendig omdat ze Moesj gekwetst heeft.
«
»
15:30 Private Practice
Er doen zich ernstige complicaties voor bij de foetussen van Naomi's voormalige patiënten. Ondertussen wordt Violet gevraagd te getuigen tegen haar aanvaller.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Vanessa is jarig en de collega's trakteren haar in de koffiekamer op taart én een stripact. Babs mist het grootste gedeelte van het feestje want ze leidt de bevalling van Roos.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoewel ze normaal strijden tegen inbrekers besluiten Robin en Tom vandaag om er twee een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn penitentiair verlof niet terug naar de gevangenis.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jef heeft een nieuwe collega onder zijn vleugels: Armand. Jef is in de wolken, want Armand is de zoon van de eerste schepen.
«
»
20:35 Wat als?
Wat als bowling een Mexicaanse sport was? Wat als piraten met hun tijd meegingen? Wat als paragnosten stielmannen waren? En wat als we slechts om de 9 maanden naar het toilet moesten?
«
»
21:05 Waarheid Durven of Doen
Vier nieuwe BV's maken hun opwachting in de villa: Gers Pardoel, Sam Gooris, Annelien Coorevits en voetbalspeelster Tessa Wullaert.
«
»
22:05 De Omgekeerde Wereld
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Jan Peumans en Andy Peelman.
«
»
23:15 Telefacts zomer
Prins Albert II van Monaco opent zeer uitzonderlijk de deuren van zijn paleis. Hij is openhartig over zijn leven als staatshoofd en nodigt een cameraploeg uit voor de nationale feestdag.
«
»
00:05 Reef Break
Een zekere Betty Ann Miller arriveert op het eiland en doet Cat een voorstel dat ze maar moeilijk kan weigeren. Keert ze terug naar haar oude leven?
«
»
01:00 Private Practice
Er doen zich ernstige complicaties voor bij de foetussen van Naomi's voormalige patiënten. Ondertussen wordt Violet gevraagd te getuigen tegen haar aanvaller.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Maya!
Willy ontdekt dat alle honingraten leeg zijn. Doordat de bijen in de winter geen bloemen vonden moeten ze nu dringend aan het werk om de voorraad aan te vullen. Alle bijen worden op pad gestuurd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers