TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 Stargate SG-1
Toen Teal'c bij het SG-1-team kwam, hield hij uit angst zijn familie in Chulak verborgen. Hij was bang dat zijn nieuwe vrienden aan zijn loyaliteit zouden twijfelen.
«
»
12:40 Stargate SG-1
Het SG-1-team komt in paniek terug van de planeet Oannes zonder Daniel Jackson.
«
»
13:35 De Wegpolitie UK
De agenten moeten snel een beschonken bestuurder zien aan te houden die op de snelweg aan het spookrijden is.
«
»
14:35 Magnum
Higgins heeft enkele gasten uitgenodigd voor het weekend. Het gaat om twee knappe stewardessen en een Brits legerofficier, die volgens de geheime diensten door het IRA wordt bedreigd.
«
»
15:35 Fresh off the Boat
Het familiebusje geeft de geest en Jessica en Louis verwerken dit elk op hun eigen manier. De jongens gaan op zoek naar hun tijdscapsule.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Junior wordt geplaagd door de nieuwe buurjongen die veel groter en sterker is dan hijzelf. Intussen kibbelen Michael en Jay opnieuw over Jays werk.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Het SG-1-team reist naar een planeet waar een vulkaanuitbarsting aan de gang is. Ze besluiten enkele gewonde bewoners naar de aarde mee te nemen.
«
»
17:30 The A-Team
Het A-Team ontdekt dat een populaire kindershow eigenlijk een dekmantel is voor een belangrijke heroïnesmokkelaar.
«
»
18:30 Fresh off the Boat
Jessica worstelt met haar beeld van de toekomst nu de jongens elk een doel voor ogen lijken te hebben.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie is jaloers als hij ontdekt dat Kate erotische foto's naar iemand stuurt. Hij gebruikt Nolan om haar in de gaten te houden.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
De agenten achtervolgen een auto een gitzwarte akker op; Jacko helpt een grote heroïnevangst te doen en nieuwe politiehond Elsa zit een inbreker achterna door de straten van Middleborough.
«
»
20:30 Blue Thunder
Frank Murphy, Vietnamveteraan en buitenbeentje bij het politiekorps van Los Angeles, krijgt de opdracht testvluchten te maken met de Blue Thunder, een zwaar gepantserde helikopter.
«
»
22:35 Spuiten en slikken op reis
Jan is bij Sausage Castle in de VS, waar mensen wonen met bijzondere seksuele voorkeuren. Linda is in Zuid-Afrika waar homoseksualiteit niet verboden is. De praktijk is weerbarstiger dan de realiteit.
«
»
23:30 Anger Management
Charlie en zijn vader trainen een basketbalteam van een school en Kate neemt zijn groep over.
«
»
23:55 Anger Management
Jennifer wordt Patricks lifecoach en Sam helpt Martin om een Facebook-account aan te maken.
«
»
00:25 The A-Team
Het A-Team ontdekt dat een populaire kindershow eigenlijk een dekmantel is voor een belangrijke heroïnesmokkelaar.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers