TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Christoph ontdekt dat Nadja Dirk probeerde te vermoorden en daarna Tim de schuld gaf. Nadja beseft dat Christoph haar door heeft en ze slaat op de vlucht. Franzi zet de achtervolging in.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Julie & Julia
Julie Powell is haar saaie leven beu en is op zoek naar een uitdaging. Wanneer ze het kookboek van de Amerikaanse tv-kok Julia Child in handen krijgt, besluit ze alle recepten uit te proberen.
«
»
16:40 The Nanny
Maxwell neemt zijn gezin mee naar de première van Elton Johns nieuwe film. Tot haar grote verbazing mag Fran zelfs haar moeder Sylvia en haar grootmoeder Yetta meenemen.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Raj en Howard schrijven Sheldon in op een datingsite en vinden verrassend genoeg al snel de perfecte vrouw voor hem. Ondertussen deelt een dronken en eenzame Penny het bed met Leonard.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Penny verstoort de eerste date ooit van Sheldon met Amy Farrah Fowler, terwijl Howard de robotarm die hij heeft gemaakt, voor zijn eigen plezier gebruikt.
«
»
18:05 The Goldbergs
Adam probeert zijn moeder te overtuigen dat hij zijn schooloutfits beter zelf kiest, maar dat ziet Beverly niet zitten. Ondertussen verpest Erica een familie-uitstapje.
«
»
18:35 The Simpsons
Bart ziet op tv een reclamespotje voor een speciale cruise en hij smeekt Marge en Homer om met het gezin op vakantie te gaan. Om de reis te kunnen betalen, verkopen ze ieder één waardevol voorwerp.
«
»
19:05 The Simpsons
Tijdens de voorstelling van de nieuwste film over superspion Stradivarius Cain kan Homer het zich niet laten om luidop opmerkingen te maken. Dat schiet bij Marge in het verkeerde keelgat.
«
»
19:35 Las Vegas
Een zenuwachtige gokker wil koste wat het kost zijn favoriete dealer aan de blackjacktafel. Wanneer Nessa ontdekt dat de kerel een bom op zijn borstkas heeft vastgemaakt, alarmeert ze Ed.
«
»
20:30 The Poison Rose
Privédetective Carson Philips neemt in Galveston, Texas, een verdwijningszaak aan die gaandeweg een complex spinnenweb vormt van misdaden, verdachten en doden.
«
»
22:25 Marauders
Wanneer een bank op gewelddadige wijze wordt overvallen, wijst alles erop dat topman Hubert er iets mee te maken heeft. De FBI ontdekt echter dat de zaak veel verder reikt.
«
»
00:30 Las Vegas
Een zenuwachtige gokker wil koste wat het kost zijn favoriete dealer aan de blackjacktafel. Wanneer Nessa ontdekt dat de kerel een bom op zijn borstkas heeft vastgemaakt, alarmeert ze Ed.
«
»
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers