
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | BBQ vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
06:05 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
06:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
06:55 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
07:15 | A la carte |
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
07:35 | De gezonde goesting |
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
08:00 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
08:25 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
08:55 | A la carte |
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
09:20 | BBQ vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
09:45 | Vlaanderen Kookt |
Jan is vandaag op bezoek bij Nicole Pauwels in Deinze. Zij maakt een Zuiderse paella, zoals haar Spaanse grootouders het haar geleerd hebben.
«
»
10:05 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
10:20 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
11:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef vanalles lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw! Hij maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
11:30 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Steffi maakt vandaag een healthy variant op de bounty. En ze zorgt ook nog voor een hippe en pittige buddha bowl.
«
»
11:55 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
12:20 | Njamma Mia! |
Onze charmeur Peppe kent als geen ander de Italiaanse keuken. Zijn roots liggen op Sicilië, maar hij heeft z'n hart ook 'n beetje verloren aan dat andere Italiaanse eiland: Sardinië.
«
»
12:40 | De Wereld op je Bord |
Thali is de pikantere, Indische versie van kleine smakelijke gerechtjes. Deze aflevering van De wereld op je bord is geschikt voor foodies die genieten van een iets spannendere, vurigere keuken.
«
»
13:05 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Dominque kookt langoustines op een onbewoond eiland, maar blijft zichzelf, door een beetje cacoa eraan toe te voegen.
«
»
13:25 | Vlaanderen Kookt |
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
13:45 | Bal National |
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
14:15 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
14:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij paneert kippendij die hij serveert met een simpele pasta en tomatensausje.
«
»
15:00 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
15:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
15:50 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
16:15 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Café glace.
«
»
16:40 | Nuances |
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
17:15 | De Dagschotel |
Ook vegetariërs verdienen op tijd en stond een dagschotel. Dat vindt ook Jan Tournier. Hij maakt vandaag groene asperges die hij zelf gaat roken en serveert er nog een eitje en een aardappelcrème bij.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
17:55 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
18:20 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
18:55 | Beach Barbecue |
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
19:20 | Bal National |
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
19:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
21:05 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
21:30 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
22:05 | De Zomertafel |
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
22:35 | Ellemieke's KIDchen |
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
23:25 | Nuances |
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
00:00 | De sterrenkaart |
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
00:40 | Toasted! |
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
01:05 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
01:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
02:15 | A la carte |
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
02:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
03:00 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
03:20 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
03:40 | De Zomertafel |
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
04:05 | Ellemieke's KIDchen |
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
04:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
04:45 | Nuances |
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
05:10 | De sterrenkaart |
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
05:45 | Toasted! |
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»