TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel draagt een sjaal, die ze zelf gebreid heeft. Ze gelooft niet dat Plop, Lui en Klus dat ook kunnen en dus geeft ze hen elk een paar breinaalden en een bolletje wol.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy is nerveus voor haar eerste functioneringsrapport als koningin. Door de onbedoelde diefstal van een pastei van de Bergens moet Poppy leren omgaan met criminaliteit.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien raakt geïnspireerd door een ouderwets etiquetteboek en wil een debutantenbal houden. Maar zijn nieuwe etiquettedocent gaat een beetje te ver.
«
»
07:25 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan zich moet aanpassen aan het leven op school en in de stad, werkt hij samen met Jane om een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Als Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
«
»
09:05 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
De commissaris stuurt de twee nieuwe stagiairs Vince en Emma op patrouille, maar die verloopt niet helemaal zoals verwacht.
«
»
12:25 Lisa
Lisa rijdt een voetganger aan. Die blijkt echter ongedeerd en haast zich weg. Iets later merkt Lisa op dat de films met de Tasha-shoot zijn gestolen uit haar koffer.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Tussen Mieke en Niko zit er een flinke haar in de boter. Zij blijft eenzaam achter bij de Friends, terwijl Niko zich koppig in de brouwerij nestelt.
«
»
14:20 Wittekerke
Georges polst voorzichtig bij Chantal of ze klaar is voor de volgende stap in hun relatie. Julia vindt het verschrikkelijk dat Peter en Robin elkaar ontlopen.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen Denny Kresge. Zijn kantoor is getroffen door een waardevolle meteoriet.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Na een lange werkdag komen zes mensen in de bedrijfslift vast te zitten. Pas de volgende ochtend komt er hulp van directeur Walter Verhaeren.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Aziz en zijn familie worden met de dood bedreigd door een van zijn vroegere criminele vrienden. Uit wanhoop roept hij de hulp in van Koen.
«
»
18:20 Lisa
De diefstal van de Tasha-films betekent het einde voor Massa. Bij gebrek aan getuigen betaalt de verzekering niet. Lisa doet een laatste poging om de zaak te redden via de lokale radio.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Marie-Rose is zenuwachtig voor haar verjaardagsfeestje. Peter heeft nieuws om haar op te vrolijken. Iris meldt zich ziek op het werk. Guido is boos omdat Jan Simon in huis heeft gehaald.
«
»
20:40 Popquiz
Tweede halve finale waarin Matthijs van Nieuwkerk wordt bijgestaan door Natalia en Lennert Coorevits. Vriendinnen Renée en Yo-Mara nemen het op tegen jeugdvrienden Hendrik en Nelles.
«
»
21:50 De luchtpolitie
Piloot Dirk en TFO Bernd zetten koers richting Wilrijk, waar een gasexplosie is geweest. Ze stellen er de immense ravage vast. Drie huizen zijn volledig vernield.
«
»
22:55 Code 37
Topadvocaat Walter Stals krijgt een dvd in de bus waarop te zien is hoe zijn twintigjarige dochter Caroline in haar woning mannen ontvangt.
«
»
00:05 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
00:40 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Camp Grinsby opent nu heel snel de deuren. De extra hulp van oudste broer Maarten en boezemvriendin Inez met haar man Richard is in deze finale fase meer dan welkom.
«
»
01:45 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen Denny Kresge. Zijn kantoor is getroffen door een waardevolle meteoriet.
«
»
02:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of iedereen hoog kan leren zingen.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers