TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Natascha maakt zich zorgen over Michael en wil de politie bellen. Wanneer Michael thuiskomt, zegt hij dat hij een ongeval gehad heeft, maar Natascha gelooft hem niet. Paul is gefrustreerd.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Maid in Manhattan
Marisa is een alleenstaande moeder die als kamermeisje werkt. Wanneer ze stiekem de kleren van een gast past, ziet de bekende politicus Chris haar aan voor een rijke hotelgaste.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Marshall en Lily zijn niet gelukkig met het nieuws dat Teds verwaande ex-vriendin Karen naar New York is verhuisd. Ze konden het meisje nooit uitstaan en staken dat niet onder stoelen of banken.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Karen beëindigt haar relatie met Ted nadat ze Robins oorring in zijn bed aantreft. Ted begrijpt er niets van, totdat hij ontdekt dat Lily de oorring doelbewust tussen zijn lakens heeft verstopt.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Marshall en Barneys werkgever Goliath National Bank staakt zijn plannen om een nieuw hoofdgebouw te bouwen. Dat is vooral vervelend voor Ted, want hij mocht dit gebouw normaal gezien ontwerpen.
«
»
17:50 Modern Family
Phil is dolenthousiast wanneer hij de kans krijgt om op het lokale nieuws te verschijnen. Haley helpt hem met zijn make-up, maar ze maakt al snel indruk op weerman Rainer Shine.
«
»
18:20 Modern Family
Luke organiseert een Halloweenfeestje, maar het loopt al snel uit op een fiasco. De familie Dunphy probeert het feestje nog te redden. Cam gaat ondertussen de confrontatie aan met zijn feestdagrivaal.
«
»
18:50 Chicago Med
Wanneer de stroom uitvalt in het Chicago Med zijn de levens van verscheidene patiënten in gevaar. Voor het personeel en de enthousiaste geneeskundestudenten wordt dit een soort bekwaamheidstest.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot lijkt, helpen Magnum en Higgins Katsumoto de moord op zijn voormalige mentor te onderzoeken.
«
»
20:40 Brooklyn's Finest
In het New Yorkse stadsdeel Brooklyn kruisen de paden van een corrupte narcotica-agent die geld nodig heeft met die van een uitgebluste wijkagent en een undercoveragent met een dilemma.
«
»
23:05 Containment
Een mislukt plan leidt tot een ruzie tussen Lex en Leo. Jana weegt haar opties af wanneer er geruchten de ronde doen dat er een weg uit het cordon bestaat.
«
»
00:05 Magnum P.I.
Wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot lijkt, helpen Magnum en Higgins Katsumoto de moord op zijn voormalige mentor te onderzoeken.
«
»
01:00 Chicago Med
Dr. Charles en Caroline maken belangrijke plannen. Ava vecht voor haar relatie met Connor. Agent Lee informeert Will over berichten die zijn leven in gevaar kunnen brengen.
«
»
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers