TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 The Mexican
Jerry, een sullige maffiakoerier, krijgt van zijn vriendin Samantha te horen dat ze hem laat zitten als hij geen ander werk zoekt. Toch moet hij in Mexico een antiek pistool, The Mexican, ophalen.
«
»
14:15 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het Ice Road-seizoen loopt op zijn einde en het ijs begint stilaan maar zeker te smelten. De truckers hebben nog twee dagen om hun laatste vracht tijdig af te leveren.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Dragmon wil de Ixian-steen stelen van de centauren. Deze steen bevat kwade geesten en Dragmon wil die bevrijden zodat de centauren opnieuw boosaardige wezens worden.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Junior verrast iedereen wanneer hij aankondigt dat hij zijn Chevrolet uit 1964 gaat opknappen om hem te kunnen verkopen. Op die manier wil hij wat geld bij elkaar krijgen voor de baby.
«
»
16:35 The Nanny
Fran is de voorspelbaarheid ten Huize Sheffield grondig beu. Ze probeert Maxwell aan te sporen om een beetje afwisseling en verandering door te voeren om zo de sleur te doorbreken.
«
»
17:00 Relic Hunter
Wanneer Claudia beweert Cleopatra te hebben gekend, zijn de lachsalvo's niet van de lucht.
«
»
17:55 The A-Team
Journalist Jim Baker wil het misdadige gedrag van sheriff Dawson blootleggen. De sheriff wil opnieuw verkozen worden en schrikt er niet voor terug om de mensen die zijn pad kruisen, te elimineren.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Brigadier Mick Roffe, het hoofd van de nieuwe eenheid, heeft het gemunt op vermoedelijke drugsdealers. Samen met een team van specialisten doen ze een inval bij een club in Catterick.
«
»
19:45 Last Man Standing
Mike probeert Kyle te overtuigen om de promotie met beide handen aan te nemen. Vanessa is helemaal in de ban van het nieuwe videospel van Jen.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:40 The Finest Hours
1952. Tijdens een zware storm voor de kust van Nieuw-Zeeland breekt een olietanker in twee en begint te zinken. Een reddingsteam van de kustwacht trotseert het stormweer om de bemanning te redden.
«
»
22:50 Dave
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden
«
»
23:25 Midnight, Texas
Nu duistere heksen over Midnight Texas heersen, moeten de overgebleven Midnighters hun krachten bundelen in een laatste, wanhopige poging om hun dorp te redden.
«
»
00:15 My Wife and Kids
Michael en Jay vieren hun huwelijksverjaardag. Ze zijn beiden teleurgesteld in het cadeau die ze van elkaar hebben gekregen.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers