TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
06:10 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
06:40 De Dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
06:50 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
07:30 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance.
«
»
08:00 Puur oosters
Toen Quyn nog een klein meisje was en in Vietnam woonde, maakte ze met de overschotjes uit haar vaders visnet vaak een vissoep klaar voor haar familie.
«
»
08:10 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
08:30 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
09:05 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
09:15 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
09:50 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
10:15 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
10:35 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
10:55 It's Aperotime - a Taste of History
Nu vallen alle cocktails onder dezelfde noemer, maar het begrip was niet altijd zo flexibel.
«
»
11:10 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
11:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
11:50 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
12:35 De Gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
13:15 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Caf glace.
«
»
14:00 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
14:15 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
14:35 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
15:05 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
15:30 De Dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
15:40 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
16:25 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
16:50 De Dagschotel
Johan Segers - Witloof in de oven
«
»
17:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
17:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Voor Johan Segers is er niets aan een varken dat je niet kan opeten en van die boodschap wil hij ook de kijker overtuigen. Op zijn menu van vandaag staat er een stoofpotje van varkenskop.
«
»
18:15 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons hoe we een croissant maken.
«
»
18:35 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
18:50 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
19:10 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
19:40 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
20:20 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Moerman Lore maakt een gerechtje dat ook in haar restaurant op de kaart staat: burrata met basilicumolie, hazelnoten, abrikozen en gebrande ui.
«
»
21:05 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
21:20 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
21:50 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
22:05 Roger van Damme: Desserts
Het centraal product van deze aflevering is speculaas. Roger maakt een parfait - een verrassend makkelijke n heerlijke ijsbereiding, een rolbiscuit met speculaas n kaneelsaus met speculaaslikeur.
«
»
22:20 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
22:50 De Dagschotel
Ze komen uit het Oosten, maar zijn intussen al lekker ingeburgerd bij ons: de knapperige loempia's.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
23:20 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
23:35 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
23:55 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
00:40 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
01:00 De Gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
01:45 Vlaanderen Kookt
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
02:05 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
02:25 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
02:45 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
03:25 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
03:35 KLAAR IN 20 minuten
Moerman Lore maakt een gerechtje dat ook in haar restaurant op de kaart staat: burrata met basilicumolie, hazelnoten, abrikozen en gebrande ui.
«
»
04:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
04:15 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
04:35 Roger van Damme: Desserts
Het centraal product van deze aflevering is speculaas. Roger maakt een parfait - een verrassend makkelijke n heerlijke ijsbereiding, een rolbiscuit met speculaas n kaneelsaus met speculaaslikeur.
«
»
04:55 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
05:10 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
05:40 De Dagschotel
Ze komen uit het Oosten, maar zijn intussen al lekker ingeburgerd bij ons: de knapperige loempia's.
«
»
05:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers