TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi hoort toevallig een intiem gesprek tussen Christoph en Linda, die het over Tim hebben. Wat ze hoort, maakt haar erg bang. Christoph vermoedt dat Annabelle iets van plan is.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Friends with Money
De drie getrouwde en rijke vriendinnen Franny, Jane en Christine maken zich zorgen om hun single vriendin Olivia, die moeite heeft een baan te vinden en een langdurige relatie op te bouwen.
«
»
16:15 Anger Management
Martin probeert tussen Charlie en Kate te komen door te vertellen dat Charlie en Jennifer weer samen zijn.
«
»
16:40 Anger Management
Charlie en Kate verbreken hun relatie. Jennifer is weer samen met haar ex-vriend Sean.
«
»
17:10 The Simpsons
Wanneer Marge Bart zonder haar naar het park laat gaan, wordt ze gearresteerd omdat ze hem alleen heeft gelaten.
«
»
17:35 The Simpsons
Wanneer Bart, Marge en Lisa gaan winkelen voor Kerstmis, sluipt Bart weg en laat een tatoeage met 'Mother' zetten. Als Marge dit ziet, haalt ze Bart weg uit de kliniek voor de tatoeage klaar is.
«
»
18:00 Modern Family
Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek.
«
»
18:30 Modern Family
Mitchell en Cameron nemen de herziening van hun testament serieus. Ze evalueren grondig wie in aanmerking komt om zich over Lily te ontfermen, mocht hen iets overkomen.
«
»
19:00 The Good Doctor
Park probeert weer contact te krijgen met zijn zoon. Het team houdt zich bezig met een jonge vrouw die mysterieuze symptomen heeft en een outdoor-instructeur die met een hevige infectie kampt.
«
»
19:50 S.W.A.T.
Officier Pete Schwartz wordt neergeschoten. Het onderzoek wordt belemmerd door getuigen die te bang zijn om te praten. Ondertussen herinnert Chris zich dat ze ooit heeft samengewerkt met Schwartz.
«
»
20:40 War of the worlds
Ray heeft zijn kinderen Rachel en Robbie op bezoek wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Met de laatste rijdende auto proberen ze aan de chaos van New York te ontsnappen.
«
»
22:40 Orange is the New Black
De emoties lopen hoog op waardoor verborgen zaken aan de oppervlakte komen, maar Red, Healy en Caputo proberen de vrede te bewaren. Piper krijgt concurrentie.
«
»
23:45 Vikings
De spanningen tussen de zonen van Ragnar Lothbrok lopen hoog op. De Vikings vormen een steeds grotere bedreiging voor Engeland.
«
»
00:45 Dave
Dave heeft net zijn eerste platencontract gesloten en drukt zijn creatieve visie door. Hij heeft een nieuw en controversieel nummer, getiteld 'Jail', geschreven en wil dit op de markt brengen.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers