TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op onderzoek uit wanneer het grafkruis van koning Arthur onlangs gebruikt lijkt te zijn als moordwapen in een recente zaak.
«
»
13:45 Relic Hunter
Sydney en haar partner Nigel zijn op avontuur in Spanje. Een paar misdadigers geven zich uit voor het duo en proberen zo kostbare relikwieën in hun bezit te krijgen.
«
»
14:35 De Wegpolitie UK
Na een achtervolging aan hoge snelheid jaagt agent Liam op een geseinde tiener. Jacko speelt een kat-en-muisspel met een jongere die te voet probeert te vluchten.
«
»
15:25 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:25 My Wife and Kids
De hele familie is uitgenodigd op een trouwfeest. Michael doet zijn uiterste best om de rest van het gezin tijdig klaar te krijgen. Maar iedereen blijkt een onoverkomelijk probleem te hebben.
«
»
16:45 The Nanny
Fran krijgt bezoek van haar oom Jack en haar nicht Marsha. Ze worden vergezeld door haar moeder Sylvia, die hen heeft verteld dat haar dochter getrouwd is met een rijke musicalproducer.
«
»
17:15 Xena, The Warrior Princess
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en schiet lukraak enkele pijlen af. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco.
«
»
18:05 Magnum
Journaliste Kate Sullivan krijgt informatie doorgespeeld over de voormalige MI6-agent David Bannister. Die zou een aanslag plannen op de premier van een een klein eilandstaatje.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Mark Sheenan gebruikt zijn speurhond om een verdachte op te sporen die drugs zou kweken. Jules snelt een mede-officier te hulp.
«
»
19:50 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Amy gaan op huwelijksreis en Holt komt te weten of hij de nieuwe commissaris wordt.
«
»
20:10 Flodder
Whisky, de hond van de Flodders, heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Hoe zou het zijn om de familie te zien door de ogen van het huisdier?
«
»
20:40 S.W.A.T.: Firefight
Luitenant Paul Cutler van het SWAT-team van Los Angeles wordt overgeplaatst naar Detroit om hun team op te leiden. Maar bij de eerste klus loopt het grondig fout: een gegijzelde wordt gedood.
«
»
22:20 The Sinner
Cora overtuigt Ambrose om een groot risico te nemen.
«
»
23:05 The Chi
Brandon verwerkt een verlies. Ronnie beseft dat hij in de fout is gegaan. Emmetts zorgeloze leventje wordt helemaal op zijn kop gezet. Papa en Jake plagen Kevin met zijn crush op Andrea.
«
»
00:00 My Wife and Kids
Jay wil haar gezin meer bijbrengen over de Amerikaanse geschiedenis en organiseert daarom een uitstapje naar het huis van Paul Revers.
«
»
00:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers