TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
06:00 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:35 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!?
«
»
08:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:35 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:10 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Tante Maria belt in paniek naar Koen. Ze vreest dat Fifi werd vergiftigd. Aan Koen en Lotte om uit te zoeken wat er juist aan de hand is.
«
»
12:30 Lisa
Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Agnes doet er alles aan om de beschuldigingen van Delphine te ontkrachten. Haar gedrag roept echter vragen op bij Patrick. Trudy gaat zwaar in de clinch met Véronique.
«
»
14:15 Wittekerke
De actievoerders worden door de politie hardhandig uit 't Klein Moeraske gezet en naar het politiebureau afgevoerd. Jean-Paul Derdeyn lacht in zijn vuistje .
«
»
15:20 Private Practice
Zonder dat Sam ervan weet, start Addison haar vruchtbaarheidsbehandelingen. Amelia weet niet wat ze moet doen wanneer Michelle hulp vraagt bij het beëindigen van haar leven.
«
»
16:15 Last Man Standing
Vanessa vraagt advies aan Mike en Carol omtrent haar campagne. Kyle weet niet hoe hij moet reageren wanneer Ed hem een duur horloge cadeau doet.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Franzi is geschokt door het duistere geheim van Christoph en Linda en twijfelt of ze Tim op de hoogte moet brengen. Ze confronteert Christoph met wat ze weet en hij doet haar een voorstel.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Twee daders slagen erin een juwelierster brutaal te overvallen, schijnbaar zonder sporen na te laten. Koen en Lotte kunnen hen toch op een foutje betrappen.
«
»
18:20 Lisa
Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Lisa ontdekt dat 'Naviad' Jonas is.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Amélie hoort dat de kans bestaat dat er complicaties opduiken. Guido vindt dat Cédric met nieuwe initiatieven moet komen wil hij terug op een goed blaadje komen bij Peter en Mathias.
«
»
20:35 Liefde voor Muziek
Het is de beurt aan frontman, zanger en gitarist Bert Ostyn van Absynthe Minded om zijn songs uit te lenen. Voor de gelegenheid haalden zijn collega-artiesten hun beste rock & roll-outfit boven
«
»
22:00 Fair Trade
Robin is ervan overtuigd dat Bob Martens achter de ontvoering van Lissa zit. Maar dan krijgt ze onverwacht een tip van Slaets. Nadia Camus meldt Bob Martens dat ze niet langer zijn advocate wil zijn.
«
»
23:10 Chicago Fire
Samen met luitenant Seager onderzoekt Severide een verdachte brand. Brett heeft een nieuwe ontmoeting met Julie, haar biologische moeder.
«
»
00:10 Private Practice
Zonder dat Sam ervan weet, start Addison haar vruchtbaarheidsbehandelingen. Amelia weet niet wat ze moet doen wanneer Michelle hulp vraagt bij het beëindigen van haar leven.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers