TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:30 Herhalingslus
«
»
11:00 Trends Talk
Magazine.
«
»
11:36 Z-Weekoverzicht
Magazine.
«
»
12:15 Alle Zaken op een Rijtje
Reklame.
«
»
12:35 Business Branding Federgon
«
»
12:40 Transport TV
Dit weekend is het weer zover: de speciale Passion4Trucks-uitzending op Kanaal Z met de verkiezing van de mooiste trucks van België per merk!
«
»
13:15 MT in the city
In deze aflevering: Gent
«
»
13:35 Fleet TV
En cette fin de saison, FLEET.TV met l'accent sur l'électrification avec trois futures stars du fleet.
«
»
14:05 Business Branding ASL Group
«
»
14:10 Transport TV
Het EK voetbal is in volle gang, en Transport & VAN.TV supportert mee voor de Duivels! Dit weekend krijg je in onze nieuwe uitzending op Kanaal Z een unieke blik achter de schermen van de transport- en logistieke operaties van ons nationale elftal.
«
»
14:45 Herhalingslus
«
»
16:45 Herhalingslus
«
»
21:00 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers