TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Wanneer Dharma en Greg op bezoek zijn bij een klant van Greg, ontmoeten ze zijn dochter Kelly. Het meisje heeft een rockband en Dharma wil zich bij de band aansluiten.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 According to Jim
Cheryl wil Jim meenemen naar een babyreceptie, maar hij vindt dat niet mannelijk genoeg. Per toeval belandt hij in een talkshow op televisie.
«
»
06:40 According to Jim
Jim moet diep in de buidel tasten voor de operatie van zijn cavia nadat die iets verkeerd heeft gegeten.
«
»
07:05 Zombie House Flipping
Het team is in Orlando op zoek naar het perfecte zombiehuis en vindt er één in een rustige buurt. Het wordt een enorme klus, omdat het pand wegrot. Rest de vraag of er nog winst te maken valt.
«
»
08:00 Zombie House Flipping
Keith heeft een huis gekocht dat hij vijf jaar geleden al eens heeft verbouwd. Hij moet zijn partners zien te overhalen om het huis op te knappen. Het team is sceptisch, maar gaat akkoord.
«
»
08:55 Zombie House Flipping
Het team begint aan een zombiehuis uit de jaren 90, maar al gauw volgt er een fikse tegenvaller. De hele voorgevel moet vanwege houtrot worden vernieuwd.
«
»
09:55 Zombie House Flipping
Ashlee weet de jongens ervan te overtuigen dat ze meer kan dan huizen verkopen, al blijft Duke zijn bedenkingen hebben. Ze mag haar gang gaan, maar al gauw lopen de spanningen met Duke hoog op.
«
»
10:40 Zombie House Flipping
Het team koopt voor weinig geld een huis dat vanbuiten fantastisch oogt, maar dat binnen een ware verschrikking is. De vorige eigenaar was een hamsteraar. Alle kamers staan vol met rotzooi en vuil.
«
»
11:35 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
12:35 Shark Tank
Paneermeel voor vis; een uitvinding waarmee huisdieren kunnen communiceren; een verbeterde badjas.
«
»
13:30 Shark Tank
Een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een uitvinding met kokoswater en een oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
14:30 Shark Tank
Ondernemers met een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen; een ondernemer die de kerstboom naar een hoger plan tilt, en een directe band voor de kinderen met de kerstman.
«
»
15:25 Shark Tank
Een idee om vrouwen meer macht te geven; watersporten aantrekkelijk maken voor mensen en voedsel voor moeders die borstvoeding geven.
«
»
16:25 Below Deck
Izzy's toestand verslechtert en ze wordt in quarantaine geplaatst. Na een uitdagende charter gunt kapitein Lee de bemanning een ontspannende vrije dag in een resort.
«
»
17:20 Below Deck
Rachels capriolen blijven de bemanning kwellen, en Elizabeth zit in de penarie. Kapitein Lee laat zich van zijn zachte en kwetsbare kant zien en vertelt Francesca over een persoonlijke tragedie.
«
»
18:10 Below Deck
James speelt spelletjes ten koste van Elizabeth, en Eddie biedt Izzy een interessante kans. Het team komt samen om het strand schoon te maken, maar de warme gevoelens verdwijnen al snel.
«
»
19:05 Below Deck
Francesca wordt tot het randje gedreven en verliest al haar vertrouwen in Elizabeth, terwijl kapitein Lee een onfortuinlijke band deelt met de chartergasten. Rachel raakt steeds meer gefrustreerd.
«
»
20:00 Below Deck
Ashling ondervindt de gevolgen van haar leugentje om bestwil terwijl Izzy's promotie voor opschudding aan dek zorgt en Rob zijn gevoelens overduidelijk maakt.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Pride en burgemeester Douglas Hamilton worden tijdens het Mardi Gras-feest ontvoerd.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Een mysterieuze man redt het leven van een luitenant en verdwijnt daarna spoorloos.
«
»
22:45 Nancy Drew
Nu de tijd opraakt, bedenken Nancy en de Drew Crew een plan dat volgens hen kan helpen de vloek ongedaan te maken die de Aglaeca over hen heeft uitgesproken.
«
»
23:40 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew racen tegen de klok om een manier te vinden om de Aglaeca te vernietigen voordat zij hen kan vernietigen. Ondertussen vraagt Ace aan Carson om een gunst.
«
»
00:25 Tokyo Vice
Jake, wetende dat er aan alles voorwaarden verbonden zijn, moet beslissen of hij Ishida wil helpen of niet. Sato moet ook een beslissing nemen als hij wil voorkomen dat Matsuo Samantha chanteert.
«
»
01:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van filmpjes met honden die zich misdragen.
«
»
02:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van filmpjes met de schattigste poesjes van over de hele wereld.
«
»
03:20 The X-Files
Skinner is besmet met een mysterieuze ziekte waaraan hij binnen 24 uur zal doodgaan. Mulder en Scully proberen zijn leven te redden.
«
»
04:05 The X-Files
Scully maakt jacht op een fotograaf van plaatsen delict die de dood van mensen lijkt te kunnen voorspellen.
«
»
04:45 The X-Files
De agenten zoeken naar antwoorden als Cassandra Spender, een oude, ondoorgrondelijke vriendin van Scully, op mysterieuze wijze verdwijnt.
«
»
05:30 Storage Wars
De bieders gokken op units in Gardena, waar Darrell veel geld biedt op een box vol gympen. Groentje Jeff ontdekt een souvenir uit de Koude Oorlog.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers