TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
06:00 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
06:20 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
06:40 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
07:05 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
07:35 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
08:00 Will & Grace
Grace heeft de knoop doorgehakt en maakt het uit met Ben. Zijn charmes en volharding brengen haar echter aan het twijfelen. Ondertussen scheert Jack hoge toppen met zijn laatste nieuwe cabaretshow.
«
»
08:30 Will & Grace
Grace weigert het aanbod van een ex-vriend om samen met hem en zijn huidige vriendin een romantisch avondje te beleven.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens het diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied.
«
»
09:50 Tiny House Hunting
Maura en Scott en zijn de trotse ouders van hun dochtertje Beatrice. Ze hebben met volle teugen genoten van het bruisende, culturele leven in New York, maar nu wil Maura terug naar Charleston.
«
»
10:20 Tiny House Hunting
Elisabeth McKetta en haar man James Stead willen allebei een tiny huis, maar dat willen ze allebei om totaal verschillende redenen.
«
»
10:45 Storage Wars
In Orange haalt Kenny herinneringen op. Brandi en Jarrod gaan aan de slag met een box vol gereedschap, terwijl Darrell en z'n kleindochter een griezelige vondst doen.
«
»
11:15 Storage Wars
De kopers worden helemaal gek in West Covina. Kenny is op jacht naar poema's, maar vindt een draagbare preekstoel. Ivy laat de dames zien hoe je je moet kleden om succes te hebben.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens het diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Leah blijft gedoe houden met haar moeder en Tinsley geeft updates over de afspraakjes in haar leven. Ondertussen realiseert Sonja zich dat haar modelijn het niet zo goed doet als ze had gehoopt.
«
»
13:25 Grown-ish
Het tweede collegejaar is bijna afgelopen en alle opgekropte gevoelens komen naar buiten. Dit veroorzaakt barstjes in vriendschappen en relaties, maar ook interessante verzoeningen.
«
»
13:50 Grown-ish
De groep luidt hun derde studiejaar in met een feestje. Zoey komt terug van een zomer in het buitenland en moet snel leren omgaan met haar gevoelens voor Aaron en Luca.
«
»
14:20 Will & Grace
Grace heeft de knoop doorgehakt en maakt het uit met Ben. Zijn charmes en volharding brengen haar echter aan het twijfelen. Ondertussen scheert Jack hoge toppen met zijn laatste nieuwe cabaretshow.
«
»
14:50 Will & Grace
Grace weigert het aanbod van een ex-vriend om samen met hem en zijn huidige vriendin een romantisch avondje te beleven.
«
»
15:15 Tiny House Hunting
Keith en Rob zijn verliefd geworden op de wijnstreek in Californië en willen zich daar permanent in een tiny huis vestigen.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Op zijn dertigste is Jon aan zijn eerste koopwoning toe, maar de huizen in Honolulu zijn razend duur. Jon heeft zijn oog laten vallen op een stijlvol tiny appartement dat nog enigszins betaalbaar is.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti zoekt de ware voor haar twee jongste klanten ooit. Bill Clerico ontmoet weinig vrouwen in de computersector. Skylar Hauswirth is een arrogante miljonair met een carrière in het uitgaansleven.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Een jacuzzi-party eindigt in een scheldpartij. Jean-Luc plant een romantisch afspraakje voor Dani. Als kapitein Glenn aankondigt dat er nog een groep aan boord komt, trekt de bemanning dat slecht.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Tinsley vertelt Leahs bokstrainer over haar problemen met Dorinda. Aan de andere kant van de stad stelt Dorinda Sonja ervan op de hoogte dat zij en John officieel uit elkaar zijn.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Het kookboek van Bree blijkt een succes te zijn en enkele van haar vriendinnen in Wisteria Lane reageren daar openlijk jaloers op.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan organiseert een verrassingsfeestje bij haar thuis voor de verjaardag van Karen McCluskey, maar eerst halen de vier vriendinnen oude herinneringen op.
«
»
20:35 The Murders
Kate en Nolan openen een cold case bij hun onderzoek naar de moord op een man die van alle blaam was gezuiverd.
«
»
21:30 The InBetween
Tom en Damien maken jacht op een mysterieuze moordenaar wiens slachtoffers allemaal op dezelfde school zaten. Cassie helpt een vrouw haar dood te onderzoeken, terwijl ze nog als vermist te boek staat.
«
»
22:25 The X-Files
Mulder onderzoekt de verdwijning van een meisje. Dit wordt hem obsessief omdat er meerdere meisjes in exact dezelfde omstandigheden verdwenen.
«
»
23:25 Code Black
Noa pleit ervoor om eerst andere behandelingen te proberen vooraleer ze een hysterectomie moet uitvoeren bij een jong meisje.
«
»
00:10 Code Black
Leanne probeert een broer en zus te redden die voor een weddenschap kokend water dronken met een rietje.
«
»
01:05 Transplant
Wanneer Bashir 'Bash' Hamed zich op de plaats van een tragisch ongeval bevindt, gebruikt hij zijn medische opleiding om de gewonden te redden.
«
»
01:55 Transplant
De ervaring van Bash als arts in Syrië vormt de basis voor zijn onconventionele aanpak wanneer hij zich bij het personeel van York Memorial voegt.
«
»
02:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
02:55 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
03:20 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
03:40 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
04:00 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
04:20 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
04:40 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
05:00 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
05:25 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:30 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:35 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:40 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers