TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
06:20 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
06:40 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
07:05 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
07:30 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey vragen Russell om een lijst te maken met de namen van alle vrouwen met wie hij seks heeft gehad, zodat ze die kunnen vermijden bij het kiezen van een babynaam.
«
»
08:25 Rules of Engagement 4
Liz besluit dat ze een baby wil, Jeff probeert Timmy te helpen bij het versieren van een knappe collega, en Adam verpest per ongeluk de trouwjurk van Jennifer.
«
»
08:55 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
09:50 Tiny House Hunting
Cathy vertelt haar partner Andy dat ze wil verhuizen naar Cape Cod om daar in een huisje vlak bij het strand te gaan wonen, maar tot Andy's ontstemming wil ze maar niet de daad bij het woord voegen.
«
»
10:15 Tiny House Hunting
Celine en haar vrouw Jac hebben genoeg van al het onderhoud dat bij hun huis uit de jaren '20 komt kijken, en dus kiezen ze voor een tiny bestaan.
«
»
10:45 Storage Wars
Mary wil indruk maken op een klant, Rene zoekt bescherming tegen roofdieren, en Ivy gaat naar de kapper.
«
»
11:10 Storage Wars
Op weg naar de bank blijft Rene maar lachen, terwijl Darrell een mooie verzameling te pakken krijgt.
«
»
11:30 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
12:25 The Real Housewives of NYC
In deel één van de seizoensfinale bespreken de dames hoe Bethenny de dood van haar vriend Dennis, met wie ze een knipperlichtrelatie had, heeft verwerkt.
«
»
13:20 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
13:25 Grown-ish
Nomi's reeks onenightstands verstoort de dynamiek in het appartement en Zoey en Ana confronteren haar hiermee. Aaron overtuigt Ana om eens gek te doen en iedereen streept iets van z'n bucketlist af.
«
»
13:55 Grown-ish
Luca krijgt een uitdagende opdracht voor een vak en Zoey vraagt zich af of ze dat niet had moeten laten vallen. Jazz en Sky discussiëren met Aaron en Vivek of branding belangrijker is dan talent.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Jeff denkt dat hij een hartaanval krijgt nadat hij per ongeluk een cupcake met marihuana heeft gegeten. Timmy scoort bij een 'cougar' wanneer hij voor Russell moet optreden als rodeoclown.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey komen tot de conclusie dat hun ex-studiegenoten saai zijn geworden. Adam probeert een trucje met zijn nieuwe huisdier, een kaketoe.
«
»
15:20 Tiny House Hunting
Matthew wil tiny gaan wonen. Samen met zijn broer, zijn zussen Lila - een architectonisch ontwerper - en Jenny - een makelaar - gaat hij op zoek naar het perfecte onderkomen.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Mickey en Catalina zoeken een huisje vlak bij hun favoriete wandelpad. Het moet er mooi uitzien met ruimte voor hun geliefde hond.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Brian Wallos gaat door het leven als wannabe Hugh Hefner. Hij wordt omringd door mooie vrouwen, maar heeft nog geen liefde gevonden. David Mezheritsky's principes jagen de vrouwen weg.
«
»
17:05 Below Deck Sailing Yacht
Sydney gaat helemaal voor Gary. Een lawaaierige groep gasten zorgt voor problemen voor de bemanning. Dani en Jean-Luc raken steeds intiemer tijdens hun nachtdienst en daar lijdt Jean-Lucs werk onder.
«
»
18:00 The Real Housewives of NYC
In deel twee van de seizoensfinale confronteren de dames Ramona met haar leugens. Tinsley moet de waarheid vertellen over haar relatie en woonsituatie. En Luann wordt het vuur aan de schenen gelegd.
«
»
18:55 Desperate Housewives
John Rowland komt terug in Gaby's leven. Bree overtuigt Danielle om haar de baby als haar eigen kind te laten opvoeden. Edie huurt iemand in om Carlos te schaduwen.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Edie's grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid als Carlos de relatie met haar verbreekt. Susan vindt Mikes doodgewaande vader.
«
»
20:35 Code Black
Jesse's broer is er slecht aan toe als hij onder een ingestort pakhuis terecht is gekomen en blijkt ernstig hartfalen te hebben. Willis vertelt Rox over z'n broer die is omgekomen in Afghanistan.
«
»
21:30 Code Black
Elliot twijfelt aan zijn kunde als dokter wanneer hij gedagvaard wordt voor zijn rol bij de dood van een officier.
«
»
22:25 Opgeknapt en verkocht?
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
23:20 Opgeknapt en verkocht?
Volg de avonturen van makelaardijen op zoek naar koopjes. Ze verbouwen panden voor duizenden dollars eigen geld in de hoop die met forse winst te verkopen. De vraag is telkens weer of het lukt.
«
»
00:15 Law and Order
Een actrice komt om het leven en er wordt aan roofmoord gedacht. Een videoband van een toerist moet opheldering brengen.
«
»
01:10 Law and Order
In Hells Kitchen wordt een lichaam ontdekt met een diamanten ring ter waarde van 40.000 dollar. De vondst brengt de detectives terug tot bij de aanslag op het World Trade Center.
«
»
02:00 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
02:20 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
02:40 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
03:00 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
03:20 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
03:40 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
04:05 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:25 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
04:45 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
05:05 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
05:30 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers