TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
06:25 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
06:50 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
07:10 Dharma & Greg
Greg is het beu dat zijn moeder hem bij elke liefdadigheidsactie betrekt en wil geen contact meer met haar.
«
»
07:35 Dharma & Greg
Wanneer Greg oud speelgoud meebrengt, vindt Dharma in één van de dozen een schrift met erotische verhalen.
«
»
08:05 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter stelt een groep mannen eisen die het uiterste vergen van de uitgeputte bemanning. De vrouwen vormen één front tegen Bryan. Het afscheid van de Ionian Princess nadert.
«
»
09:00 Sell This House: Extreme
Nick en Shirley wonen al ruim 30 jaar in hun woning uit de jaren 80 in West Roxbury. Na een auto-ongeluk van Shirley is een verhuizing naar een aangepaste woning noodzakelijk.
«
»
09:55 Grown-ish
Luca krijgt een uitdagende opdracht voor een vak en Zoey vraagt zich af of ze dat niet had moeten laten vallen. Jazz en Sky discussiëren met Aaron en Vivek of branding belangrijker is dan talent.
«
»
10:25 Grown-ish
Op de campus wordt een nieuw beleid geïntroduceerd: geen seks met alcohol op. Iedereen heeft er een mening over en vraagt zich af of dit in het belang van de studenten of de universiteit is.
«
»
10:50 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
11:10 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
11:40 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter stelt een groep mannen eisen die het uiterste vergen van de uitgeputte bemanning. De vrouwen vormen één front tegen Bryan. Het afscheid van de Ionian Princess nadert.
«
»
12:35 According to Jim
Dana en Jim zijn allebei verzot op de predikant, maar om twee totaal verschillende redenen. Dana is verliefd op hem en Jim deelt zijn liefde voor bowling.
«
»
13:05 According to Jim
Cheryl verbiedt Jim om een vrijgezellenfeest met bier en strippers te organiseren voor zijn vriend Danny. Jim neemt hem dan maar mee voor een ijskoude duik in een meer.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey richt zich op styling en biedt aan om de tweeling te helpen. Jazz weet dat seks verkoopt en probeert haar seksualiteit in te zetten. Hierdoor ontstaat er een discussie over imago's en macht.
«
»
14:00 Grown-ish
De groep gaat naar de kunstbeurs van de universiteit en onderzoekt de grenzen van hun relatie. Luca's expositie roept bij Zoey vragen op over zijn verleden. Nomi kijkt rond bij de LHBTQIA+-expositie.
«
»
14:25 Dharma & Greg
Greg is dolblij wanneer zijn ex-studiegenoot Ray en zijn vrouw Catherine hem komen opzoeken.
«
»
14:55 Dharma & Greg
Dharma begint met een tuinbouwproject voor haar werkgroep op een grond die eigendom is van haar schoonvader, Edward Montgomery.
«
»
15:20 Sell This House: Extreme
Nick en Shirley wonen al ruim 30 jaar in hun woning uit de jaren 80 in West Roxbury. Na een auto-ongeluk van Shirley is een verhuizing naar een aangepaste woning noodzakelijk.
«
»
16:15 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden geërfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
17:05 Below Deck Mediterranean
De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.
«
»
17:55 According to Jim
Cheryl probeert haar irritante nicht Mindy te overtreffen door te doen alsof ze de zangeres van Jims muziekgroepje is, ook al heeft ze een vreselijke stem.
«
»
18:25 According to Jim
Dana's eerste opdracht voor het reclamebureau is een perfect gezin vinden voor een spotje van Disney. Cheryl en de kinderen krijgen de job, maar Jim wordt vervangen door een knappe acteur.
«
»
18:50 Desperate Housewives
De avances van George maken Bree zenuwachtig. Misschien kan een romantisch weekendje haar tot rust brengen.
«
»
19:50 Desperate Housewives
Na de plotse breuk tussen Mike en Susan, stapt Susans ex, Karl, opnieuw haar leven binnen. Edie heeft hem aan de deur gezet nadat ze had ontdekt dat hij nog steeds iets voor Susan voelde.
«
»
20:35 CSI Special
Het CSI-team onderzoekt de moord op de lokale beroemdheid Nikki Beck. Zij werd dood aangetroffen in haar badkuip.
«
»
21:30 CSI Special
Tijdens het proces van de Mal Noche-bende valt een verrassende uitspraak wanneer de kroongetuige zich terugtrekt. De bende is meteen weer actief en plant een moordaanslag op Horatio.
«
»
22:25 CSI: NY
Een voormalige gerechtsdokter wordt vermoord teruggevonden. Op de plaats delict wordt een wit poeder aangetroffen. Het CSI-team ontdekt dat het heroïne is.
«
»
23:20 CSI: NY
Op een trein wordt het levenloze lichaam gevonden van een indiaan. Het blijkt om Amos Delaware te gaan, het hoofd van de Montiquan Indian Nation.
«
»
00:10 Last Man Standing
Kristin is verbaasd dat Mike haar meer als vader dan als baas behandelt nu ze laat weten dat ze graag een oogje in het zeil wil houden bij de opening van het volgende Outdoor Man Grill-restaurant.
«
»
00:40 Last Man Standing
Eve vertelt haar familieleden dat haar beste vriendin Cammy bij hen gaat intrekken. Mike ziet dit niet zitten en doet er alles aan om haar bij de Larabees onderdak te geven.
«
»
01:05 Paranormal Caught on Camera
Een klopgeest spookt in een Engelse antiekwinkel. Een vader en een zoon zien een bigfoot in Washington, en boven Binnen-Mongolië wordt een vreemde UFO gespot.
«
»
01:55 Paranormal Caught on Camera
In Oregon maakt een man unieke beelden van een bigfoot. Rare ufo's drommen samen boven een stad in Texas, en een inwoner van Wales krijgt met een wel heel actieve klopgeest te maken.
«
»
02:40 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
03:05 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
03:25 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
03:50 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
04:10 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
04:30 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
04:50 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
05:10 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
05:35 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers