TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
08:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
11:18 De inzichten
In het huis van art-nouveau-architect Victor Horta ontvangt Nic Balthazar mensenrechtenactivist, kunstenaar, spreker en schrijver Fleur Pierets.
«
»
12:02 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:32 De Markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:28 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:31 Shetland
Het team onthult de onderhuidse spanningen die er waren in de vriendenkring van Galbraith. Tosh overhaalt Perez om naar het afgelegen eiland Fetlar te gaan om het spoor te volgen van een tienermeisje.
«
»
15:25 Clips
Muziekclips.
«
»
15:39 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van de eerste achtste finale tussen Nederland en de Verenigde Staten, live vanuit het Khalifa Internationaal Stadion in Ar Rayyan. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
18:10 Sporza: veldrijden
Samenvatting van de Cyclocross Boom, wedstrijd voor de Superprestige.
«
»
18:35 Dagelijkse kost
Een romige pasta met stukjes gebakken spiering, reepjes gerookt spek, gebakken champignons en een saus op basis van groene kool en mascarpone. Dit is puur winters comfortfood!
«
»
18:50 Kijk uit
Het ziet eruit als een fiets maar in de wegcode wordt het beschouwd als een bromfiets. Sinds 1 oktober zijn er enkele regels voor deze weggebruikers veranderd.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van de tweede achtste finale tussen Argentinië en Australië, live vanuit het Ahmed bin Alistadion in Ar Rayyan. Commentaar: Filip Joos. Omkadering: Karl Vannieuwkerke.
«
»
22:10 Villa Sporza
Sportpraatprogramma.
«
»
23:00 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
23:05 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
23:21 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
23:22 Keno
Spelshow.
«
»
23:23 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
23:25 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:30 Balthazar
Een man en een vrouw worden dood aangetroffen in een bos. De moordenaar heeft het duidelijk op de vrouw gemunt. De dood van Lise verhindert Balthazar om verder te gaan met zijn leven.
«
»
00:25 Dagelijkse kost
Een romige pasta met stukjes gebakken spiering, reepjes gerookt spek, gebakken champignons en een saus op basis van groene kool en mascarpone. Dit is puur winters comfortfood!
«
»
00:40 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers