TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Sporza: WK Wielrennen
Rechtstreeks verslag van de wegrit bij de mannen (elite) op het WK Wielrennen in Wollongong (Australië). Commentaar: Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Met: Volleybal: liveverslag van het WK volleybal voor vrouwen. Groepsfase - match 2: België - Kenia. - Autosport: East Belgian Rally. - Wielrennen: samenvatting WK wegrit mannen (elite).
«
»
16:00 Clips
Muziekclips.
«
»
16:15 A Touch of Frost
Adie Carr, een jonge voetballer stort op een persconferentie na een wedstrijd in elkaar. Ongeveer tegelijkertijd doet een visser in de buurt een akelige vangst: een dode man in ziekenhuiskleren.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal - Sportweekend
Met o.a. : WK wielrennen. - Voetbal: vooruitblik op de interland Nederland-België in de Nations League. - Voetbal: reportage over de vijf Belgische vrouwen bij het ambitieuze Fortuna Sittard.
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Hotel Romantiek
Op een paardenranch wordt het vertrouwen van de koppels in elkaar stevig op de proef gesteld. Het beroemdste pretpark van Cappadocië opent zijn deuren voor de groep.
«
»
20:55 Chantal
Het leek een doodnormale zondagochtend te worden tot er iemand voor dood wordt achtergelaten op zijn oprit. Vanhecke vraagt om de zaak prioritair te behandelen.
«
»
21:45 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:25 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:39 Keno
Spelshow.
«
»
22:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 Heizel 1985
Op 29 mei 1985 breken er kort voor de Europacup I-finale tussen Liverpool en Juventus zware rellen uit in het Brusselse Heizelstadion. 39 - vooral Italiaanse - supporters laten het leven.
«
»
23:40 Thuis
Dries houdt een wrang gevoel over na zijn laatste rechtszaak, maar kan met zijn gevoelens niet terecht bij Judith. Britney kan wat troost gebruiken. Harry betrapt Thilly op flirten.
«
»
00:05 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:05 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
02:20 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
02:25 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
02:40 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
02:45 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
03:00 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
03:05 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
03:20 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
03:25 Sporza: basketbal
Liveverslag van België - Bosnië en Herzegovina, de vierde wedstrijd van de Belgian Cats in groep A van het WK Basketbal voor vrouwen in Sydney. Commentaar: Kris Meertens.
«
»
05:25 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers