TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
«
»
12:35 De markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Villa Politica
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:10 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit is in het Dierenziekenhuis bij Tasha, een hevig hondje met een gebroken poot. Veearts Heidi moet een ruin van een probleem op een delicate plaats afhelpen.
«
»
14:30 Voor altijd Kampioen!
Acteurs en gastacteurs getuigen over 'de familie', het overlijden van Johny Voners en hoe de kerstspecial geholpen heeft om dat verlies te verwerken.
«
»
15:15 Endeavour
De campagne van de verkiezingen van 1970 komt op gang in Oxford, terwijl de raciale spanningen oplopen en het tot een clash komt tussen twee rivaliserende jongerenbendes.
«
»
16:45 Gino's Italian Coastal Escape
Gino's reis start in Venetië. Hij maakt een typisch Venetiaanse lunch, cicchetti. Hij trekt over de lagune naar Burano waar hij een lesje kantwerken krijgt. In Rialto gaat hij op zoek naar verse krab.
«
»
17:10 Witse
Een man overlijdt na het eten van een puddinkje, dat met cyaankali vergiftigd blijkt te zijn. Even later sterft een kind op school bij een gelijkaardig incident.
«
»
17:55 Kijk uit
Iedereen heeft al eens gehoord van tunnelvisie; hoe sneller je rijdt, hoe kleiner je gezichtsveld wordt. Hierdoor is de kans groter dat je belangrijke zaken over het hoofd dreigt te zien.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Half uur natuur
Han verwelkomt een nieuwe inwoner, een vrouwelijke lynx die het koppel dat er al is komt vergezellen. In Han vind je ook vele verschillende soorten vogels, zoals laplanduilen.
«
»
18:40 Vlaanderen vakantieland
Laura Govaerts en basketbalster Ann Wauters gaan in Lissewege op zoek naar de verdwenen schat van de Tempeliers. Soe Nsuki gaat eten in het donker in restaurant 'Dans le noir' in Brussel.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:20 Inside Taronga Zoo
De insecten worden gekweekt door een toegewijde verzorger die de strijd aangaat met de klok en het weer om ervoor te zorgen dat ze op tijd op het juiste bord eindigen.
«
»
20:50 F.C. De Kampioenen
Bieke heeft het bericht gekregen dat ze voor een jaar naar Amerika mag. Ze vraagt zich af of haar ouders wel zullen toestemmen. De reis blijkt bovendien flink wat geld te kosten.
«
»
21:30 Little Man Tate
Dede kan haar hoogbegaafde zoon Fred op intellectueel vlak niet geven wat hij nodig heeft. Dr. Jane Grierson, directeur van een school voor hoogbegaafde kinderen, neemt hem onder haar hoede.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:21 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:22 Keno
Keno.
«
»
23:23 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:25 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:30 Penoza
Wanneer Carmen Storms geheim ontdekt, neemt ze een beslissing die vriend en vijand verrast. Terwijl zij haar familie bij elkaar tracht te houden, probeert Leon de situatie naar zijn hand te zetten.
«
»
00:15 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
00:45 Het journaal (nacht)
Nieuwsuitzending.
«
»
01:00 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
01:05 Villa Politica
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:35 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers