TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Deze week strijden Michel, Dries, Eef, Nicole en Margot elke dag voor de prijzenpot.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tamara is niet gediend van een actie van Bob. Karin laat het afweten, tot grote ergernis van Tom. Frank toost op zijn geluk met zijn familie.
«
»
14:00 Dieren in nesten
Sil en Dries van het Natuurhulpcentrum krijgen een oproep binnen van een familie in Bocholt. Toen ze een boom in de tuin wilden omzagen, ontdekten ze een nest jonge eekhoorns.
«
»
14:30 Ann Wauters: Final Stop Tokyo
Ann Wauters won alles wat er te winnen viel op een basketbalveld, maar ze wou nog één ding: schitteren op de Olympische Spelen met de Belgian Cats, onze nationale ploeg.
«
»
15:30 Murdoch Mysteries
Dokter Ogden en de suffragettes moeten klappen incasseren op verkiezingsdag. Murdoch moet een moordzaak zien op te lossen die gevolgen heeft voor de nationale veiligheid.
«
»
16:15 Oases, Sentinels of the Desert
Los Comondú is een van de 120 oases in een woestijn waar het maar enkele dagen per jaar regent en waar de temperatuur kan oplopen tot 50 graden.
«
»
17:05 Witse
De pittige 35-jarige Charlotte Brabants is enquêtrice voor verschillende firma's. Via een huwelijksbureau is ze in contact gekomen met Jan Duckart, maar na een tijdje heeft ze hem afgewezen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Marry me, marry my family
Travis is zo verliefd op de Pakistaanse Rabia dat hij zich heeft bekeerd tot de islam zodat hij zo snel mogelijk met haar kan trouwen. Maar dat is buiten Rabia's moeder Nadia gerekend.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:42 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:50 The American dream XL
Mathias toont ons hoe hij een app van nul tot eindproduct ontwikkelt. Evelyn mikt op nieuwe videoclips en heeft daarvoor een drone aangeschaft waarmee ze nu leert filmen.
«
»
20:10 F.C. De Kampioenen
Boma maakt kennis met Ronald, de zoon van Goedele en een gepassioneerde en supergetalenteerde sambavoetballer.
«
»
20:55 Switch
Deze week strijden Michel, Dries, Eef, Nicole en Margot elke dag voor de prijzenpot.
«
»
21:25 Team Belgym - 2021: een evenwichtsoefening
Corona, uitgestelde Spelen, blessures, en een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag binnen de gymnastiekfederatie: de voorbereiding op de Spelen verliep voor Nina Derwael niet zoals gepland.
«
»
22:25 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:40 Klem
Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet.
«
»
23:29 Keno
Keno.
«
»
23:30 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:35 The American dream XL
Mathias toont ons hoe hij een app van nul tot eindproduct ontwikkelt. Evelyn mikt op nieuwe videoclips en heeft daarvoor een drone aangeschaft waarmee ze nu leert filmen.
«
»
23:50 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers