TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
We gaan de Indiase toer op met gehaktballetjes in een pittige tomatensaus. De plattekaas met fenegriek en venkelzaad maakt dit kruidige gerecht meteen wat milder.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Niet alleen Peter en Kobe zijn geschrokken van wat er gebeurd is, ook Britney weet niet goed wat ze ervan moet denken. Jacques wordt geconfronteerd met de harde waarheid.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:35 Dieren in nesten
In Kaziranga, land van de tijger, halen Chris en Firoz de trailcams van Firoz' tijgeronderzoek leeg. Die blijken niet alleen dieren te filmen, maar ook dierenliefhebbers met minder fraaie bedoelingen.
«
»
15:05 Victoria
De relatie van Victoria en Albert heeft nog nooit zo onder druk gestaan. Albert onthult zijn plannen voor een indrukwekkende internationale tentoonstelling.
«
»
15:55 Equator: the line of life
Het evenaarsgebied bevat een enorme diversiteit aan planten en dieren. Uitermate geschikt ook om aan landbouw te doen, op voorwaarde dat je de wilde dieren op afstand kunt houden.
«
»
16:40 Buren
Ned slaat zich voor het hoofd na het pijnlijke incident met Yashvi en hoopt dat ze hem kan vergeven. Maar daar is Yashvi voorlopig nog niet klaar voor.
«
»
17:00 Recht op recht
Jos Peeters droomt voor zijn 10-jarige dochter een grote carrière als model. Wanneer het meisje geselecteerd wordt voor een shooting in het buitenland, vraagt hij Chris om het contract te regelen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Dit is dagelijkse kost all the way, maar dan op de barbecue. Een sappige gegrilde kotelet, geroosterde wortelen, aardappelen en een mousseline afgewerkt met verse pickles.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Tim heeft een dringende interventie. Christine is vastberaden om de zaken niet te laten zoals ze zijn. Femke neemt zich voor om een echt gesprek te voeren met Peter.
«
»
20:35 The Brokenwood Mysteries
Op de ochtend van het Riverstone Beach Hop-festival dat jaarlijks vele autoliefhebbers lokt, wordt de voorzitter van de Classic Car Restoration Society dood teruggevonden met zijn longen vol benzine.
«
»
22:10 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:37 Keno
Keno.
«
»
22:38 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 Sporza: Giro
Rit 13: Ravenna - Verona (198 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:05 Riviera
Het wordt een race tegen de klok voor Georgina en Gabriel, nu ze weten hoe ver Ellens plannen gaan. Kunnen ze Alex overtuigen om de medische testen alsnog af te blazen?
«
»
23:40 Basic Instinct
Rockster Johnny Boz wordt dood aangetroffen. Rechercheur Nick Curran besluit Boz' sensuele vriendin Catherine Tramell, schrijfster van detectiveverhalen, aan de tand te voelen.
«
»
01:45 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
02:05 Dagelijkse Kost
Dit is dagelijkse kost all the way, maar dan op de barbecue. Een sappige gegrilde kotelet, geroosterde wortelen, aardappelen en een mousseline afgewerkt met verse pickles.
«
»
02:20 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers